0 oy
1,024 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından
Kızlar benim ikinci evliliğim 5 yıllık evliyiz çok şükür huzurlu bi evliliğim var eşim sağolsun el üstünde tutar kimseye laf ettirmez benim ilk eşimden bi oğlum var 17 yaşında  birde bu eşimden bi kızım var eşiminde ilk evliliğinden 17 yaşında oğlu var velayet annede ama anane bakıyo anne ilgilenmiyo çocuk arada bir gelir 2 gün kalır gider bu yaz bayramdan bu yana burda asla annelik yapmaya çalışmadım hep ablalık yaptım yeri geldi babasından korudum yeri geldi annesinin elinden aldım kendi çocuğumdan daha fazla üstüne düştüm çünki eşimde benim oğluma öyle davranır ama gel gelelim çocuk benim oğlumla kızıma bu ev benim benim dediğim olur gibi davranıyo babası yokken eşime söylemedim şimdilik ama oğlumun burnunda kemik var bundan dolayı nefes almakta zorlanıyo çocuk gece biz yatınca odada sigara ve b.ira içiyormuş oğlumda dumandan nefes alamadığı için uyuyamıyormuş dolayısıyla ben geçen hafta güzelce uyardım oğlum yapma bak içme hem baban duyarsa döver hemde kağan nefes alamıyor uyuyamıyor diye ama çocuk yine aynı şimdi ben ne yapayım eşime söylesem asla sakin davranmaz ve ben kötü üvey anne durumuna düşcem söylemesem çocuğum nefes alamıyo uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım  hepsini geçtim daha 17 ye yeni girdi ve hem sigara hem alkol var ve bunu 1 yıldır içiyormuş ben yapma oğlum daha küçüksün dediğimde annem izin verdi dedi doğrudur çünki annesi zaten alkolik bana bi akıl verin ben şimdi eşime söyleyeyim mi söylemeyeyim mi 

23 Cevaplar

0 oy
(4,900 puan) tarafından
Esine guzelce uyardigini hem ona hem bize zarar dedigini ama cocugun anlamadigini ve devam ettigini anlat sakince. Esinde seni biliyosa zaten uyaracaktir. Babasinin evi djye evin kuralini cigneyemez zaten. Annesi izin veriyosa annesinin evinde yapabilir.
(362 puan) tarafından
Çocuk anneyi yılda ya 3 ya 4 kere görüyor canım anane bakıyo çocuğa annesi ilgilenmiyo baba ilgilenecek olduğunda da olay çıkarıyo bize ayda ya 1 ya 2 gelir bi bu yaz annesiyle tartışmışlar bayramda buraya kaçtı geldi ama durum bu oğlumla anlaştık o içmeye başladığında oğlum bana mesaj atacak bende çocuklara bak bi ses geliyo deyip yollayacağım yanına kendisi görsün sonra ben anlatırım böyle böyle diye
-Reklam-
0 oy
(9,368 puan) tarafından
Şöyle canım daha iyilik yaparsın ama dövmesine izin verme çocuk kinlenmesin 
(362 puan) tarafından
İnan basınında annesininde elinden kaç defa aldım çocuk lafa yola gelmiyor ama bu durum benim başedebileceğim bişey değil o yüzden bugün babasının görmesini sağlayacağım artık
(9,368 puan) tarafından
Öyle yap canım isallah düzelir
0 oy
(756 puan) tarafından
17 yaşında sigara bira içen çocuğu zaten dovsun babasi. Lafa yola gelmiyor demekki o cocuk. Girme aralarına ama şöyle sen babasına hem çocuk için hem oğlu için 
(362 puan) tarafından
Aynen öyle canım malesef lafa yola gelmiyor bugün babasının görmesini sağlayacağım artık başka çarem yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mersin_33 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,070 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,712 soru

23,710,859 cevap

312,252 kullanıcı

...