Kızlar benim ikinci evliliğim 5 yıllık evliyiz çok şükür huzurlu bi evliliğim var eşim sağolsun el üstünde tutar kimseye laf ettirmez benim ilk eşimden bi oğlum var 17 yaşında birde bu eşimden bi kızım var eşiminde ilk evliliğinden 17 yaşında oğlu var velayet annede ama anane bakıyo anne ilgilenmiyo çocuk arada bir gelir 2 gün kalır gider bu yaz bayramdan bu yana burda asla annelik yapmaya çalışmadım hep ablalık yaptım yeri geldi babasından korudum yeri geldi annesinin elinden aldım kendi çocuğumdan daha fazla üstüne düştüm çünki eşimde benim oğluma öyle davranır ama gel gelelim çocuk benim oğlumla kızıma bu ev benim benim dediğim olur gibi davranıyo babası yokken eşime söylemedim şimdilik ama oğlumun burnunda kemik var bundan dolayı nefes almakta zorlanıyo çocuk gece biz yatınca odada sigara ve b.ira içiyormuş oğlumda dumandan nefes alamadığı için uyuyamıyormuş dolayısıyla ben geçen hafta güzelce uyardım oğlum yapma bak içme hem baban duyarsa döver hemde kağan nefes alamıyor uyuyamıyor diye ama çocuk yine aynı şimdi ben ne yapayım eşime söylesem asla sakin davranmaz ve ben kötü üvey anne durumuna düşcem söylemesem çocuğum nefes alamıyo uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hepsini geçtim daha 17 ye yeni girdi ve hem sigara hem alkol var ve bunu 1 yıldır içiyormuş ben yapma oğlum daha küçüksün dediğimde annem izin verdi dedi doğrudur çünki annesi zaten alkolik bana bi akıl verin ben şimdi eşime söyleyeyim mi söylemeyeyim mi