Kizlar merhaba ilk kez eşimle ilgili bi'şey paylaşacam bugün işten geldi bana dedi kalk annemle gidelim
Zaten bebeğim hasta sabah akşam ona bakıyorum uykusuzluk tan artık kalkamıyorum ev işi yemek bende dedim yorgun um gelemem sen git dedim bana dedi zaten gece gündüz yatıyor sun o kadar zoruma gitti gitme dım onla kızımı da bebeğim ise gönder medim ben günlerce hasta oldum bebeğim e bakacam halim yoktu gelip beni sorma dılar iyimisin diye asla bende onları sormak istemiyorum
Yorgunum diyeceğine işte bunları demen lazım söyledin mi bari buraya yazdığın gibi eşine?
Evet söyledim o kadar her şey zoruma gidiyor zaten kendisi biliyor ben hasta oldum bir gün gelip kapımı çalma dılar ama yine eşimin aklına girmiş ler
Akşama kadar yatiyorsun diyen kocaya gerçekten yatınca ne oluyor göstermek lazim. Eve bir hafta elini vurma bakalım giyecek kıyafet yiyecek yemek bulamasin. Hatta mutfakta su içecek bardak kalmasın hepsi kirlensin. Ondan sonra dersin aksama kadar yatıyorum diye. Birazcık aklı varsa anlar
Yemin ederim iki günde bir evi temizliyor um asla bir gün olsun yemek siz bırak madım ama o kadar zoruma gitti öyle dedi diye ağlıyor um şuan
Yapmayacaksin işte
Zaten yapma yan lar daha değerli oluyor
Haklısın direk bunları söyleseydin yüzüne ne kadar ayıp ya
Ben zaten söyle dım ama o kadar zoruöa gitti ağlıyor um oda çıktı gitti dışarı
1,502,410 soru
24,531,367 cevap
359,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın