0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kızlar konuşmak istemiyorum hakileyken 8ay neler çektim bı kere aramadı eltimle kalıyor kışın o zaman hiç aramadı eşimle konuşurken bile sormadı şimdi eşimin hatrina üç aylık oldu götürdük köye görsün o zaman hiç sesim çıkmadı diyor benim haberim yoktu doğunca öğrendim dedim Allah aşkına herşeyi yap yalan söyleme eşimi her aradığında hastanedeydik nasıl bilmiyorsun şimdi de arayıp duruyor açmak istemiyorum yeni mi aklına geldi bide diyor eltin senin numaranı sıkmıştı dedim madem ağzını açıp ona bı cevap vermedin şimdi de köye geldin beni arama

4 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Haksız mıyım ya
tarafından
Çok haklısın
(1,698 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım eşimde istediğini söylesin aman
tarafından
Aynen ya aman boşver. Hem öyleleri daha kıymetli oluyor
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Buna benzer seyler yasadim bende aramiyorum aradimda noldu koyden geldi evine kadar temizledim yemegine kadarnyapip goturdum oturdu eltimlw yedi eltim doguma girdi diye kaynanamin uzuntuden sesi kisildi ben 2dogum yaptim bi faydasi dokunmadi o dogurvak diye 1ay oncedeb geldi bendede dogurdum ertsi gun geldi ne oğluna yaranabildim ne kendine
(1,698 puan) tarafından
Valla tam olarak öyle ya sinirlerim bozuldu
(252 puan) tarafından
Insan hersey agiz tadiyla olsun istiyor ama bazem mesafe koymak iyi oluyor. Evliligimizin ilk zzamanlari kaynanam hergün telefon beklerdi p.tesi arasan persembe arar neden hic aramiyorsun derdi sali gitsek cuma arardi neden hic gelmiyorsunuz derdi bigun dedimki diger gelinin seni surekli ariyormu hayir dedi ozaman benden niye bekliyorsun dedim beni bunaltma hic aramam dedim bidaha mevzu acilmadi. Bayramda köydeydik eltim arayipta kaynanami  bayrami j bile kutlamadi eşimde diyordu annemi gerekirse hergun arayacaksin oldu dedim ararim ama sende benim annemi arayacaksin sonra oda sesini kesti ha özel gunlerde ararim tabi cocuklarida ararim gosteririm
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Valla fazla değer verilmez verdin mi kendilerini birşey sanıyor cvp verme gitsin de duymadim
(1,698 puan) tarafından
Vermiyorum aynen öyle
0 oy
(565 puan) tarafından
Haklısın açma 
(1,698 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yorumun için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 277 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 648 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 596 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 338 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,293 soru

23,619,022 cevap

306,722 kullanıcı

...