0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Hanımlar bugün üzücü bir olay yaşadım ardından karnım taş gibi oldu nefes almak bile zorluyor cok hafif sancı oluyor bide afedersiniz tuvaletim geliyor gittim İshal olmuşum .Acaba doğum mu başlıyor yoksa üzüntüden mi böyle oldu ? 

2 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Büyük tuvaletin geliyor gibi oluyo sanırsam yanlış anlamadıysam doğum belirtilerine benziyor canım bi acile git
(565 puan) tarafından
Çünkü bazen su ve nişan ğelmedende doğum olabılıyor benm 3 doğumda öyle oldu suyu doğum anında patlattılar.nişanımda hiç ğelmedi ama 4.de hepsini yaşadım;)gidemem dıyosanda sancını bebek hareketlerini takip et su ğelirse öyle birden birede ğelmıyo bazı kişilerde sızıntı şeklinde de olabilir az az bekleme git
(55 puan) tarafından
Sagolun cevap verdiğiniz için kimsem yok burada eşim işte 7 de gelecek o gelene kadar bekliyim diyorum belki sancılarda başlar eşim gelince gideriz .
(565 puan) tarafından
Aksi bir durum olmazsa bekle canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
(55 puan) tarafından
Allah sizden razı olsun kimsem yok burada  evde tekim içimi rahatallatiniz iyi ki varsınız ayy Rabbım sizin evlatlarınızida size bağışlasın insAllah
(565 puan) tarafından
Ayy canım Allah senden de razı olsun çok sağol
-Reklam-
0 oy
(14,902 puan) tarafından
uzan biraz gecerse eger degil gecmezse aksam gelecek demissin esin gidersin bu kasilmalar gunluk oluyor bende ama geri geciyor 
(55 puan) tarafından
Teşekkür ederim.  Bende ilk defa oldu sancı oluyordu ama karnım hic boyle kasılmazdi .
(14,902 puan) tarafından
bende 39+2 hamileyim her gun yasiyorum nerdeyse
(55 puan) tarafından
Rabbım yardımcımız olsun insAllah
(14,902 puan) tarafından
amin canim dogumsa da stres yapma Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
(55 puan) tarafından
Amin insAllah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy