0 oy
934 göst.
Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar ben daha önce erken doğum yaptım 14 gün yaşadı bebeğim öldü mezar taşı falan yaptırdık ismi belliydi zaten yazdirdik bu süreçte kimliği falan çıkmıştı neyse Rabbim cennette kavuştursun 

Şimdi hamileyim yine bi kızım olacak ve yine aynı ismi buna koymak istiyor eşim diyor ölmuş bi ablam var diye sahip çıksın bilsin diyor ama bende o onun hikayesiydi buna yeni bir bir isim mi koysam diyorum sizce napiyim  eşimi de kırmak istemiyorum 

49 Cevaplar

0 oy
(2,313 puan) tarafından
Bizim komşunun kızı öldü sonra ikizleri oldu bir kızına ölen kızının ismini verdi,eğer vermek istiyorsan iki isim ver 
-Reklam-
0 oy
(16,236 puan) tarafından
Ben ölmüş kişinin ismini koymasını istemiyorum sanki onun hayatını yaşıyormuş gibi olur ki bence hiç doğru değil. Basın sağolsum canım Rabbim yavruna sağlıkla kavuştursun 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben olsam ölmüş ablamın ismini koysalar çok üzülürdüm beni onun yerine koymak istediler gibi düşünürdüm.
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Bence koyulmamali ya.
0 oy
(2,254 puan) tarafından
İsim kader çeker, koyma ne gerek var
0 oy
(3,779 puan) tarafından
ASLA KOYMAZDIM.
0 oy
(904 puan) tarafından
Canım eşimi kırmak istemiyorum diyorsun alakası yok yani ölmüş bebeğin ismi koyulmaz koyma o bebeğine ait isim kimligide çıkmış etmiş olmaz yaa ona yakin bı isim bulmalisin bence Allah rahmet eylesin :(((
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben iyi değil diye biliyorum. Koyma bence
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Benimki doğumda ölmüştü ona koyacağım ismi diğer çocuğuma koydum yanına farklı bişey ekledim seninki yaşamış ama bilemedim 
0 oy
(235 puan) tarafından
Ben olsam koymazdim ya:( Allah kolaylık versin inşallah zor bı durum sonuçta ama gerek yok yeni bı isim yeni bı sayfa güzel küçük mutlu bı aile kurun inşallah 
0 oy
(154 puan) tarafından
Ben bebeğimi hiç görmedim 21 haftalık doğum yaptım zaten o esnada 1 dkka vs yaşıyormuş aldılar gittiler ben ona gebe olduğumu öğrenmeden 3 hafta önce rüyamda görüp adını koymuştum ve bu rüya üstüne bebek ve kız olunca rüyadaki gibi ismini o şekilde verdik şimdi bazen ben de düşünüyorum ama ona ihanet gibi hissediyorum yeni bebek olsa ona haksızlık gibi sanki o ismi versen onu unutcam gibi ama ben kızımı unutmak istemiyorum koyma bence herşeyin herkesin yeri ayrı kızımı da çok özledim dua edin kızlar benim de bebegim olsun
(479 puan) tarafından
Neden ona ihanet gibi canım. Allah tekrar anne olmayı nasip etsin cennet kuşu olmuş yavrun
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Ben olsam koymam cnm ya...
0 oy
(515 puan) tarafından
Koyardım ben 
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Kesinlikle koymam o isim o bebeginin onun hatırası onda kalsın 
0 oy
(617 puan) tarafından
Bizim tanidik 7 aylik gebeyken bebegini ölü dogum yapti adını Kübra koymuş mezari var sonra ikinci de kiz olmus demiski o yasayamadi ismini buda kubra olsun 9 yaşında kizi simdo cokta guzel bir cocuk ben isimlerin bir ugur tasidigina inanirim ama o isim kaderi belirlemez yani bazilari o koydugun kisinin yasadiklarini yasar der ama oyle birsey olsaydi Hz Muhammed s.a.v peygamberimizin ismini herkes koyuyor hic cocuklar peygamberimizin huyuni suyunu alıyor mu nerdeeeee., icinizden ne geliyorsa onu koyun vefat eden yavrunuzun isimini seviyorsaniz onu koyun yada iki isim koyun hem esinizin gonlu olsun hem sizin
0 oy
(837 puan) tarafından
Doğru bir olay değil asla tasvip etmem
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Ben koymazdim ya bu arada başın sağ olsun ama çok zor olurdu bu bebeğe baktıkça o gelecek aklına yani doğacak olan çocuğa da eziyet sanada ilerde çocuk diyecek ki bana baktıkça hep ablamı düşünmüşler bence eşine hem üzülürüm hemde küçücük çocuğa böyle birşey yukleyemem de 
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Bence koyma canım sonuçta 14 günde olsa yaşamış adı olmuş ona özel kalsın. Ve doğacak bebeğe de manevi sorumluluk yükleme kurtarıcı bebek teselli bebek olduğunu düşünmesin bence tavsiyem budur 
0 oy
(445 puan) tarafından
Benimde ilk bebegim oldu.  Yeni bi tane oglum oldu koymadım.   Koymucamda bende hepsinin yeri ayrı.  Kv bi tane olursa ismini koyarız diyor.  Koymicam dedim
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Bence yeni farklı bir isim koyun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 378 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 649 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde Sinem48300 (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.