0 oy
934 göst.
Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar ben daha önce erken doğum yaptım 14 gün yaşadı bebeğim öldü mezar taşı falan yaptırdık ismi belliydi zaten yazdirdik bu süreçte kimliği falan çıkmıştı neyse Rabbim cennette kavuştursun 

Şimdi hamileyim yine bi kızım olacak ve yine aynı ismi buna koymak istiyor eşim diyor ölmuş bi ablam var diye sahip çıksın bilsin diyor ama bende o onun hikayesiydi buna yeni bir bir isim mi koysam diyorum sizce napiyim  eşimi de kırmak istemiyorum 

49 Cevaplar

0 oy
(50,554 puan) tarafından
kesinlikle koymam Allah sana sabirlar versin bebegin şefaatcin olsun ama yazık yeni bebege hep ablasının acısını tasiyacak isminde
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Bende aynı senin gibi yaşadım ama onun ismi mezar taşında yaşıyorken asla kardeşine o ismi koymayı düşünmedim bence sende yapma gerçekten sonrası kötü oluyor..
0 oy
(79 puan) tarafından
Büyüyünce kendi ismini mezar taşında görünce kötü etkiler mi acaba bilemedim 
(479 puan) tarafından
Evet bir de bu açıdan bakmak lazım
0 oy
(601 puan) tarafından
Bence koyma ben koymadım eşim de koymak istemedi sen de konuş yapma belki üzülürsün sonradan değiştiremezsin de kalır 
0 oy
(479 puan) tarafından
Niyeyse bu durumlar hiç içime sinmedi.o isim ona özel cennette o isimle anılacak.2.sinin de sanki haksızlık olur  herkesin taşıdığı geni huyu karakteri yüzü kendine özeldir isimde öyle sanki 2.nin bir önemi yok ama 1.bebeğin önemi varmış gibi hissettirir. Ve insanın ismi kaderini yaşantısını  etkiler ona  göre.
0 oy
(840 puan) tarafından
Benim teyzem 60 yaşında ve bir ablası 10 yaşlarında ölmüş. (Yaşından tam emin değilim ama büyükmüş) teyzeminde , onunda ismi farklı. Zamanında dedem teyzeme de kimlik çıkartmak yerine , o çocuğunun kimliğini teyzeme vermiş. Teyzemin resmiyette ismi farklı. Buna rağmen teyzem o kimlikten hiç memnun değil. Ablamı yasatiyorum değil de ben yokum diyor. Göbek adını koyabilirsiniz. Bence o ismi koyarsanız hep ölen bebeğinizi hatırlarsınız. O bebeğinizin hikayesi 14 günmüş bırakın o hikaye öylece kalsın. Başınız sağ olsun. 
0 oy
(87 puan) tarafından
Adı üstünde cnm o melek oldu şimdi evde olan melegine başka bir isim koy ölen birinin adın konulmaz diye biliyorum hani derler ya mesela ben oğluma Yusuf koymayı istedim kaynanamın ölen oğlunun adı da yusuftu hiç kabul etmedi dedi ki kaderi de aynı olur ona bişey olmasın bari dedi ve öyle kaldı Miraç koyduk
0 oy
(273 puan) tarafından
Herkesin bakış açısı farklı ama bence koymayın çünkü vefat etmesi onun yok olmasi demek değil. Bi ablası var akil erdirmeye basladiginda mezarina götürür bak yavrum senin ablan dersiniz. Ablasini kendi ismiyle anarsiniz bu yavrununda kendi adı baska olur
0 oy
(36 puan) tarafından
Benimde erkek kardeşim 6 yaşında vefat etti annem ikiz erkek bebeklere hamile kaldı birine onun ismini Verde ikiside ayrı değerli ama yanına başka isim ekleye bilirsin tek isimse 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 378 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 649 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde Sinem48300 (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 410 göst.