0 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar yemek vs yiyor mu nasil geçiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,998 puan) tarafından
Birbirimizi yiyoruz :)))
-Reklam-
0 oy
(4,483 puan) tarafından
Zor yiyor sabah kahvaltı uyumadan önce yoğurt, uyanınca çorba, akşam biraz bizimle yer sonra  muhallebi yapar meyve koyarım içine gece yatmadan önce de 7 ölçek mama veriyorum. 

Sabah bir kez en fazla yarım saat dışarı çıkar güneş çok olduğu için. Akşamda 1 saat parka ya da oyun alanına gideriz bazen de misafirliğe gideriz. 

Onun dışında arabalarla oynamayı ve topla oynamayı çok sever kimse yoksa bizimle oynar ama genelde yeğenlerimle birlikte oynarlar yaşları birbirine yakın ev kreş ortamına döner :) 
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben 35 gün önce ikinci dogumumu yaptım o yüzden 22 aylik olan oğlum biraz ilgisiz kaldı ama elimizden geldikce ilgilenmeye çalışıyorum. 

Mardin'de yaşıyoruz hava çok sıcak o yüzden saat 7 den sonra dışarı cikabiliyoruz. Babası parka götürüyor, burda midillisi olan bir cafe var oraya gidiyoruz ya da oyun allanina gidiyoruz. Gündüzleri de evde havuzu var ona giriyor, arabalarıyla oynar, benim mutfak esyalarimla yemek yapar. Küçüğü uyuyunca benimle etkinlik yapıyor. Kelime kitapları var onlarla resim boyuyoruz falan. Kağıt kesiyor veya yıkanmış çamaşır varsa o katlatiyorum dolabına yerleştiriyor. Eline bez verip yerleri sildiriyorum maksat hem oyun olsun hem benim işim görülsün:) elektrik supurgesini verip hadi oğlum temizlik yapalım diyorum onunla iki saat oynuyor açıyor kapatiyor yerleri süpürüyor falan.

Yemek konusunda her şeyi yiyor şükür. Bol bol ara öğün veriyorum çerez meyve gibi. Akşamları babası atom içmeye götürür, evde hoşaf yapıyorum, babası meyveleri buzlukta dondurup meyveli yoğurt yapıyor, ben poğaça kek falan yapıyorum. Yemekten ziyade ara öğün seviyor yaz aylarinda. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 167 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mld (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,853 soru

23,613,285 cevap

306,459 kullanıcı

...