0 oy
197 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (59 puan) tarafından
eylul ortalarinde veya sonunda havalar nasil oluyor kizlar cocuklarla gitmek icin havuzu denizi soguk olurmu acaba 

11 Cevaplar

0 oy
(12,031 puan) tarafından
Ekimde gitmisti ablamlar balayindan sonra hemde ekim sonuydu nerdeyse hala çok sicakti
-Reklam-
0 oy
(4,676 puan) tarafından
Biz gecen sene gitmıstık eylulde basıydı. Bebce mevsimi gecmsıtı hava sıcaktı nwyse de havuz çok zor ısınıyodu nerdeyse ıkındın oluyodu ısınana kadar. 
0 oy
(386 puan) tarafından
Biz her sene Eylül ayında gideriz ikinci haftası gibi havalarda cok güzeldi denizde aynı sekilde Eylül bunaltan ve sıkan bir kalabalıklık olmuyor bize öyle denk geldı 5 senedir 
0 oy
(7,670 puan) tarafından
10 Eylül de gidip bir hafta kalmıştık hava çok güzeldi.
0 oy
tarafından
2022 de Eylül zamanı gitmiştim denize girmedim rahat edemiyorum diye havuzlu bungalovdu ama ısıtması yoktu soğuktu giremedim sadece kafa dinleyip gelmiştim. Bu sene 15 gün kadar önce gittik yine bungalov çok güzeldi sıcaktı
0 oy
tarafından
Ocak hariç kalan tüm aylar ilkbahar yaz gibidir. Ocakta fırtına olur genelde yağmurludur. Doğma büyüme Antalya'lı biri olarak söylüyorum, aklı olan orada sonbaharda tatil yapar.
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Ekimde gitmiştik biz. Akşamları serin oluyor. Havuz sonrası filan çok üşümüştük. 
0 oy
(11 puan) tarafından
Geçen sene 25 eylğl 30 eylül arası gittik kemere cnm aşırı sıcaktı denizide sıcaktı üşümezsiniz
0 oy
(933 puan) tarafından
Ben bir Antalyalı olarak tavsiyem Eylül ortasidir çok tatlı bir havası olur denizi ılık olur havuzlar gölgede kalırsa eğer serin olur ama öğleden sonra havuzda ısınır .hava zaten sıcak oluyor o yazın bunaltıcı sıcağı geçmiş olur .ben denize 10 kasima kadar girerim Antalya'da. Hiç de usumem
0 oy
(10,894 puan) tarafından
baya sıcak olur
0 oy
(4,763 puan) tarafından
Eylülün başında gittik geçen sene geleceğimiz gün bronşit oldu 2 hafta çektik ceremesini bu sende Ağustos başında gidiyoruz inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
11 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
20 Ocak 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde PrensininAnnesiii (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 207 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,626 cevap

36,359 kullanıcı

...