+1 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ufak tefek sorunlar da olsa mutluyum eşimi çocuklarımı da seviyorum ama evlenmezdim çalışırdım 

Çok cevap gelir hepinize tek tek yazamazsam hepinize teşekkür ederim sohbetiniz için

55 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından
Tabi ki de evevee.. HAYİRrrr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evlenirdim kocam da kocam
0 oy
tarafından
Ben çalışıp kendi başıma hayatim olurdu çocuk eş bans gore değil 
0 oy
(7,478 puan) tarafından
Evlenirdim. Dünyada hep düz yaşayacak değilim yanımda bir ses bir nefes isterim . Eşimi çocuklarımı seviyorum. 
0 oy
(765 puan) tarafından
Asla ve asla evlenmezdim ama çocuklarım yanımda olsun isterdim o kocayı istemezdim kızlarımla gezer tozardim koca ne ki 
tarafından
Kız evlenmezsen çocuk gökten mi gelecek
(765 puan) tarafından
Gelsin ne olacak
tarafından
Haha bi denesene
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Asla kattiyen
0 oy
(719 puan) tarafından
Evlenmez hayatımı yyasardim. 
0 oy
(213 puan) tarafından

Evlenirdim belki de ama farklı bi adamla . eşimi çok seviyorum ki tanede çocuğumuz var ama kafalarimiz uymuyo pek ruh esim degil :)

0 oy
(101 puan) tarafından
Evlenmezdim ☺️
0 oy
tarafından
Evet yıne eşimle evlenırdım
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Asla evlenmezdm 
0 oy
(566 puan) tarafından
Evlenmezdim sanki gibi ;)
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hiç düşünmeden evet diyorum ‍↕️ 
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Evlenirim ama uzuuun bir süre çocuk yapmam evliliğin tadını çıkarırım. Evlendim hemen hamile kaldım borç harç derken sonra bebek doğdu onla da bi yere çıkamadık bi şey görmedik zaten ilk bir sene kaynanamlara yakın oturdum hep tepemdelerdi hiç evliliğin tadını çıkaramadım.
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Ben evlenirdim eşim karışmıyo calısmak istesem bişey demez
0 oy
(436 puan) tarafından
Hayır hayır hayır son kez hayır 
0 oy
(32 puan) tarafından
Maddi güç mesleğim olsaydı asla... 
0 oy
(2,020 puan) tarafından

Evlenmem derim evlenirim o yüzden büyük konuşmim :woot:

0 oy
(51 puan) tarafından
Ben asla evlenmek istemezdm bekarken bu kadar rahat olcakmiydm bilmiyorm ama evliyken de pek mutlu sayilmam. 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Çok fazla sorumluluk istiyor evlilik. Ama her iki tarafta sorumlulukların bilincinde olursa ve bir birlerine destek olursa sorumluluklar o kadar yorucu, yıpratıcı olmuyor. Bu yüzden evet evlenirdim ama yine eşimle evlenirdim. Allah başımızdan eksik etmesin. Ailemi seviyorum. Kızım ne kadar 2 yaş sendromundan dolayı zorluk çıkarsa da bu da büyüme evresi sonuçta. Allah sağlık sıhhat verdikten sonra hal olmucak bir şey yok. Canı sağ olsun. Allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin kızıma da.

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 1,069 göst.
0 oy
75 cevap 1,546 göst.
+2 oy
59 cevap 834 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 500 göst.

408,472 soru

12,272,964 cevap

37,657 kullanıcı

Kategoriler

...