0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Oğluna kayra ismini vermis olan anneler cocuklarin karekter yapisi nasil? Oğluma takmak istiyorum da. Merak ettim

11 Cevaplar

0 oy
(2,603 puan) tarafından
Arkadaşımın oğlu kayra gayet akıllı uslu hiç ağlamaz maşallah 4 bucuk yasında
(158 puan) tarafından
Bizimde bir akrabanin oğlu kayra düz duvara tirmaniyor mubarek korkutuyor beni
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından

Yukariiiii çikkkkk

0 oy
(1,666 puan) tarafından
Öğrencilerinden kayra isminde olanlar hep aşırı hareketlendi cnm. Kayra ismi bana direkt o yüzden çok uzak gelir 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Yeğenimin adı aşırı hareketli ve yaramaz şuan 9 yaşında biraz durulmaya başladı ama çok zeki
0 oy
(20 puan) tarafından
Oğlumun adı Kayra çok hareketli ama kendi kendine oynamayı yeni şeyler denemeyi çok seviyor tabi kıskançlığı da çok fazla bütün ilgi kendisinde olsun istiyor ben karakterini seviyorum çok yormuyor uslu bir çocuk 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
O değilde kızlara da bu ismi veriyorlar artık.  

Anlami güzel 
0 oy
(974 puan) tarafından
Unisex bir isim öncelikle. Bizde aşırı yatmaya düşkün bebekken de çok ağır hareket ederdi sürekli yata yata oynardı büyüdü şuan 14 yaşında hâlâ aynı aşırı üşengeç karakter olarak dünyanın en merhametli insanı diyebilirim aşırı vicdan yapar ama sınırları çok nettir bide haksızlığa hiç gelemez hemen lafını söyler 
0 oy
(624 puan) tarafından
1 tane Kayra çocuk tanidim şimdiye kadar aşırı hareketli ve çok şımarık bir cocuktu. İki gün kaldı bizde illallah dedik
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım senden ricam kayra ismini vermemen kayranin anlamı tanrı demek tövbe haşa
0 oy
tarafından
2 arladasımın da çocuğu Kayra maşallah çok uslu akıllılar ilk 2 sene çok yaramazdılar ama şuan maşallah 
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Bir akrabamin oğlunun adı Kayra ve inanılmaz bıkkınlık veren bir çocuk. Kocaman yani 11/12 yas civari ama bebek gibi hareket ediyor , surekli bi sacmaliklar pesinde , bencil , kiskanc , laf dinlemez vs. inan hic anlam veremiyorum. O isim duyunca geriliyorum açıkcası. Fakat cocuk aşırı zeki dersleri falan ultra guzel . 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 359 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bal oglum (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 304 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ulviye (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 128 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.