0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

aAlmanya da 700 esir bebek varmış bir şeyleri bahane edip bakamazsn diye başka aileye evlatlık veriyorlarms doğar doğmaz verilen bebekler bile varmış bence mesele müslüman olmaları bebekler alman aile ile buyuyunce müslüman olamicak.. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende haberi izledim , almanyada çok tanıdığım var kimsenin bebeğini elinden almadılar. Evde kavga varsa yada anne babadan biri suça eğilimliyse , çocuk şiddet görüyorsa müdahele ediliyormuş. Ailenin almancası yeterli değilse kendini savunamıyor ve çocukları ellerinden kayıyor. Keşke ülkemizdede insanların biraz korkusu olsa , evde şiddet olursa çocuğumu elimden alırlar diye bir korku olsa. Kaç çocuk anne baba şiddetinden hayatını kaybetti , kaç çocuk suça eğilimli olarak yetişiyor. Bence bu devletin gücünü gösteriyor.
tarafından
Bu şekilde alınıyorsa bir şey diyemicm ama haberde dogumdan sonra ateşine bakicaz diye alıp goturuyorlarmis geri getirmiyorlar mis orda evlatlık veriyorlarms birine hatta eylem yaptı aileler
tarafından
Aslında o olaylar daha çok hollandada oluyor diye biliyorum. Eşcinsel evlilik yapanlara bu çocuklar evlatlık veriliyormuş. Çocuğuna sahip çıkana , normal ailelere müdahele edemiyorlar.
tarafından
Bir başkadır benim memleketim diye boşuna dememişler. Ne kadar olursa olsun dış dünyadan bize dost olmuyor bence.
-Reklam-
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Olayı Müslümanlık veya ırkçılık ile ilişkilendirmek bence çok yanlış olur. Sonuçta yasalar ve kanunlar doğrultusunda yapılan bi takım gerekçelere dayanarak yapılan şeyler bunlar. Kimse gelip durduk yere evden çocuk almaz bu dünyanın hiç bi yerinde yok. Ayrıca keşke o yasalar Türkiye de olsa. O kadar çok şiddette mağruz kalan ve işçi çocuk varki. Devlet bunları koruyamıyor bile. 
0 oy
(135,895 puan) tarafından
Belcikadada var türklerden alip ateist ailelere evlat veriyolarmus 5 yasinda gorumcem var gittigi kreste bi turk cocuk vardi dusmus kolu azcik morarmis ogretmen fart etmis eve polis gondermis cocugu yurda falan aldilar buyuk ihtimal aileye vermezler diyo esim
tarafından
İşte en ufak bir şeyi bahane ediyorlar koparıyorlar aileden. Maksat Müslüman büyümesin.
0 oy
tarafından
canim ilk kez görüyorum ama bence durum oyle anlatıldığı gibi değil 
tarafından
Bilmiyrm canm haber sonuçta ne kadar farklı olabilir ki valla aklım ermiyo bazen
0 oy
tarafından
Hollanda da müslüman ailelerden alınıp lezbiyen ve gay evlilik yapanlara bile evlatlık verilen çocuklar gördük bu da dogrudur allah ıslah etsin ne diyim ki rabbim kimseyi vatansız milletsiz bırakmasın hepimizin yardımcısı olsun 
tarafından
Amin cnm bence de dogrudur çünkü Müslümanlığa karşı bu insanlar.

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 685 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Elisa bebek (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 852 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde SL (1,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.