0 oy
451 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (108 puan) tarafından

İlk gebeliğim annem yok ablam yok arkadaşıma sordum daha yazamadı hastanede çıkarken bunu mu kullanıyoruz bu çok dik değil mi yeni doğmuş bebek rahat eder mi

image

13 Cevaplar

0 oy
(3,068 puan) tarafından
Bu puset evet canım portbebe diye bişey var onunla çıkartmıştım ben bebeğimi neten bak puset takılan arabalar var bebek arabası travel sistem diye geçiyo ondan alırsan ayırıyeten puset almak zorunda kalmasın ve ilk 6 ay oto koltuğu yerine geçiyo bu puset 
-Reklam-
0 oy
(5,168 puan) tarafından
vallah ben aldim  toplasam iki kere tek kullandım bir  hastane de  bide aşıya  gidince evde boş duruyor 
0 oy
(7,463 puan) tarafından

Evet puset ama kullanışlı olmuyo ağır oluyo taşımaya adam lazım.  Bende de var odada duruyo :D

0 oy
(4,139 puan) tarafından

Bebek arabasına takmadan kullanacaksan gereksiz 

image

Kuzum elle taşıması çok zor 

Bundan alabilirsin bununla taşıması daha kolay

(1,387 puan) tarafından
Ilk zamanlar bu cok rahat oluyor bencede.iki cocuguma da bundan aldim.  Ilkine puset de almistim cok kullanmadim diye ikincisine almamistim bu yetmisti.
(4,139 puan) tarafından
Evet puseti arabasız taşımak eziyet
0 oy
(12,615 puan) tarafından
araban varsa bu mecbur yoksa portbebe al
0 oy
(218 puan) tarafından
Bizde aldık ama bebek arabasina takılan ve oto koltuğu olan tiplerden. İnan ki çocuk 3 kilo bu puset 8-9 kilo. Aşıya hastaneye falan giderken hep çocuk kucağımda gittim geldim. Varlık icinde yokluk çektik gibi bişey oldu. Bunu da taşıyacak bir adam lazım. Şimdi ikinci oğlumda portbebe aldım onu kullanıyorum çok rahat ve hafif. Ondan almanı tavsiye ederim 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Annem kızıma bebek arabası almıştı puset üstünde tekli kullanıyordum ağır geliyordu bende arabaya girdiğini bilmiyorum inşallah bu bebeğime arabaya bağlayıp kullanacak yoksa puset kendi başına baya ağır geliyor onun yerine ana kucağına koysan daha rahat 
0 oy
tarafından
Aynısını aldım hem taşıması ağır hem gereksiz arabanız varsa alın
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Valla bize göre baya kullanışlı oldu 4 5 ay rahat aktif bi şekilde kullandım 
0 oy
(566 puan) tarafından
Valla hiç tavsiye etmem sadece gösteriş başka birşeye yaramıyor.eski model ana kucakları bile bundan rahat.tavsiye etmem taşınmıyor cok ağır hemde uzun süreli kullanılacak bişeyde değil.battanıyeye sar çıkar arabayla ğidiliyo zaten heryere kucağında taşımak daha zahmetsiz
0 oy
(615 puan) tarafından
Evet canım ben kızımı bununla çıkarttım hastaneden. Oto koltuğu olarak da kullandım. 6 ay bebek arabasına da taktım kullandım. Çok memnundum 
0 oy
(281 puan) tarafından
İlk cocugumda 6.aya kadar çok kullandım arabamla gidiyordum her yere araba koltuğu niyetine taktım inerken çıkarıp gideceğim yere kadar taşıdım ama ağırdı zor oluyordu. ikinci bebeğim geliyor bu puset arabada sabit takılı kalacak bir de başka hafif olanlardan ana kucagi gibi olanlardan almayı düşünüyoruz. Arabaya bu pusete yatırıp inerken hafif olana alıcam bebeği.
0 oy
(187 puan) tarafından
Bebek arabasi ile takim al canim subat indiriminden ben e bebekten aldim nerdeyse yari fiyatina dusuyo e bebekte subatta. Ben senin yerinde olsam bebek arabasi ve puset takim alirdim kizimda oyle aldim cok kullanisliydi bizimki 5 ayina kafar falan yatti icinde sonra oturmaya baslayinca diger turlu pusetsiz kullanmaya basladim ayrica puseti normalde evde uyuturlrn veya mutfakta is yaparken de bebegi icine koyup kullandim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
18 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatimafatima (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
9 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 166 göst.

408,427 soru

12,271,131 cevap

37,593 kullanıcı

Kategoriler

...