0 oy
108 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (536 puan) tarafından
Saçlarım kuru banyoda yıkarken ve tararken el yıkama lavabosunun yarısını dolduracak kadar saçım dökülüyor doğumdan sonra çok bakımsız kaldı saçım yeri geldi taramayı bile unuttuğum günler oldu git gide de bakımsız kaldı eskiden gür saçlarım vardı şimdi çok seyrek kel kalmaktan korkuyorum kuaföre gidicem zaten bakımsız kırık kısımları alsın diye ben kendim kullanmak için hani ürünleri kullanabilirim ve hangi şampuanı düzenli olarak kullanabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(5,462 puan) tarafından
benim saçımda çok dökülüyor  doğum yaptıktan sonra oldu saç bakımı cildiye  gittim banamisin demedi kan degerlerimde iyi saçımı kestitecem tamamen 
(536 puan) tarafından
Çok pişman olurum diye korkuyorum ben öyle kısa bir kesime cesaretim yok elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım en son çare olur ama peruk fln alırım öyle yaparsak kulaklarım kepçe hiç sevmiyorum gözükmesini
(5,462 puan) tarafından
ben kapalıyım  cnm kışın  kesecek hemen uzasın yaza benim saçım aşırı uzundu şimdi bakımsız zayıf bir saca dönüştü
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Bende doğum yapali 3 ay oldu oluk oluk dökülüyor oglumdada oyle oldu yerine minik minik çıktı uzadı geri bundada oyle olur diye düşünüyorum 
(536 puan) tarafından
Ay inşallah tamamen bu şekilde sağlıksız ve seyrek saç kötü duruyor piskolojik olsa da öyle banyoda sinir oluyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 337 göst.
0 oy
15 cevap 444 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 457 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,550 soru

12,389,069 cevap

43,699 kullanıcı

Kategoriler

...