0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,559 puan) tarafından

20 aylık kızım var ve çocuk düşünmüyorum. Eşimin kuzeni hamile kıyafetlerin hepsini mi veriyim yatak altında kalıcağına bi işe yarasın kafasındayım.

Sizce ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
çocuk istemiyorsan ver. ben bir kısmını ayırdım sevdiklerimi, anı kalsın diye. dğer her şeyi verdim. ha sonra olursa çocuk bilemem :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Birazını ayır belki yanlışlıkla hamile kalırsın.  Bir zibin bile 60 TL en fazla 1 2ay giyebiliyo bebek hemen büyüyor 

Ben o kafadayım yani:)

0 oy
tarafından
Bende çocuk düşünüyorum. Kıyafetlerin yarısını veriyorum, yarısını saklıyorum. 

Saklama sebebim, kardeşim ilerde çocuk düşünürse ona verebilirim ya da kendim kaza ile (modern yöntem kullanıyorum ama belli olmaz) hamile kalırsam vs diye saklıyorum. 

Açıkçası ben çocuğuma her şeyin en iyisinden almaya çalışıyorum. Belki de bir takım parasıyla iki çift çorap alıyorumdur. Dolayısıyla bu kadar kaliteli ve az zaman geçirilen kıyafetleri kendim veya kardeşim için saklıyorum. Fakat bir o kadarını da veriyorum. Çünkü daha yaşına girmeden birçok küçülen kıyafeti vs oldu. Hepsini saklamak mümkün değil. İyi durumda olanlardan tanıdıklarıma, çok da iyi olmayan ama kullanılır tarzda olan şeyleri Suriyelilere veriyorum.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 231 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 167 göst.
0 oy
20 cevap 625 göst.
0 oy
10 cevap 526 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler