Aşure malzemesi almaya gittik hava sıcak diye eşimi zor ikna ettim hadi hadi dondurma ismarlarim dedim çocuğa da bez lazımdı bez alırsın dedim. Neyse girdik bime oğlana bez aldım aşure malzemesi baktım falan kasaya geçtim eşimi bekliyorum yok gittim baktım dondurma seçiyorlar. Eşim de çocuklara al al al annen veriyor parasını nasıl diye çocukları gaza getiriyor. Baktım elinde 2 tane de tavuk ve gofret. Hepsinin parasını bana ödetti. Dolandirdin beni diyorum evde böyle anlaşmadık diyorum sende her hafta beni dolandiriyorsun dedi . Neyse bindik arabaya geliyoruz yediremedim kendime gitti paraciklarim eve gidim alırım çekmeceden ruhun duymaz dedim biraz daha konuşursan benzini de sana ödetecem dedi. Ay bir aşure yapayım dedim zararlı çıktım ya. Gitti 500 TL
Yabancıya gitmemiş ya boşver
Bademi de hiç bilmiyorum bugün bende yaptım ama kabuksuz çiğ badem bulamadığım için koymadım zaten zor yumuşuyor o kıtır kıtır ağza gelsin istemedim
Çeşme suyu kullanma sakın klor kokar emeğin boşa gider
Keşke herkes senin gibi dolandırılsa
Allah kabul etsin inşallah.
Şimdiden ellerine emeğine sağlık
Bişey olmaz yabancıya gitmedi bademleri içine koymaya yakın suya koy az tüpte ısıt hemn temizleniyo azda yumusuyo güzel oluyor
406,096 soru
12,174,943 cevap
36,648 kullanıcı