0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (709 puan) tarafından
Kizlar iyi aksamlar kizimin gece 4 ten beri hafif atesi vardi oglen sonu 38.5 ve 39.5 arasi gitti geldi calpol verdim dus aldirdim dusup geri cikti ilk basta dis atesi dedim ama disten bukadar sık  ates olmaz en son aldim cocuk hastanesine goturdum kizim 10 aylik bu arada gittigimde atesi arabaya binince 37.5 düştü  dr kulak ve bogaza bakti temiz bisey yok dedi 3 gun kontrol et 3 gun ates boyle devam ederse sali gunu polikilinige getir dedi 4 saat arayla dolven calpol donusumlu ver diye soyledi birde ates dusurucu fitil verdi ama benim kafama takilan su ya kanda idrarda veya kakada bisey varsa o ates yapiyorsa tahlil yapmadan yolladi ve 3 gune kadar daha kotu olursa diye kafamin icinde deli sorular sizce baska bi dr a daha mi gotursem yarin randevu alip

5 Cevaplar

0 oy
(3,162 puan) tarafından
Götür tabiiki tahlil yapar aklında soru kalmaz en azından canım ateş ihmale gelmez 
(709 puan) tarafından
Evet dr ma randevu alcam yarin goturcem bu ates durduk.yere olmazki daha 10 aylik buyuk olsa en azindan neresi agriyor soyler
(3,162 puan) tarafından
Çok zor ya bebeklerin hasta olması Rabbim şifa versin canım
(709 puan) tarafından
Hemde cok zor amin canim saolasin cumlemizin evladina insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence başka doktora götür canım ❤️  çok geçmiş olsun bu arada
(709 puan) tarafından
Allah razi olsun kendi dr ma randevu alcam yarina bukadar ates durduk yere olmaz
0 oy
tarafından
Oratalik salgindan gecilmiyorken o nasıl bir doktor ki test yapmadan gönderiyor. Başka bir doktora gitmelisin.
(709 puan) tarafından
Aynen kendi dr ma randevu bakiyorum daha da kotu olmasin durduk yere boyle ates cikiyorsa illaki bi enfeksiyon vardir
tarafından
İllaki enfeksiyon vardır değil de önlem almakta fayda vardır diyelim canım.
(709 puan) tarafından
Ayen tesekkur edrm
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Acilde genelde kan almiyorlar canim poliklinjge gotur sabah
(709 puan) tarafından
Randevu buldum sukur az once sabah goturcem  bisey cikmasa bile icim rahat eder
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Ateş vücudun bağışıklık sistemidir vücut içindeki bakteri virüs ne varsa ona karşı koyup bağışıklık kurmaya çalışıyor aslında bu hiç kötü birşy değil ama anne yüreği korkuyoruz işte bence doktorunu dinle hatta ateşi yükselmeden şurup verme biraz gözlemle çok geçmiş olsun 
(709 puan) tarafından
Tesekkur ederim evet malesef oyle atesten yaninca icim gidiyor yok zaten ates olmadan vermem ilac vucut alisiyor bu sefer ilaca
(4,144 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle canım ateşi çıkınca ılık duşa sok hatta küvetinde oynayabilirsiniz birlikte
(709 puan) tarafından
Yaptim canim hepsini yaptim kisa bir sure dusuyor sonra yine hop cikiyor aslinda 4 cocuk annesiyim tecrubeliyim ama insan yaslandikca ya unutuyor yada daha panik hale geliyor simdiki cocuklarinda masallahi var bi saniyeleri otekini tutmuyoki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
11 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 655 göst.
0 oy
16 cevap 480 göst.
23 Şubat 2024 Aile kategorisinde fatos18 (1,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
22 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu

405,629 soru

12,153,707 cevap

36,582 kullanıcı

...