0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar koltuklarıma örtü aldım giydirmeli gri bugün şömineli tv ünitesi aldım ceviz ve gold rengi perdem koltuklarım mürdüm bej olduğu için fonlarım mürdüm bej çok karmaşa durdu hiç birini iade etme şansım yok ne yapmalıyım bilemedim ya fikir verir misiniz gri halı alıp koltuk örtüsüyle eşliyim diyorum fonları kullanmam çıkarrm ee ama gri ceviz gold yine uymuyor nasıl yapmalıyım fikir verin 

2 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Amaan kullan gitsin n'olacak :)içinden çıkamadım bende
(568 puan) tarafından
Bej yada mürdüm koltuk örtüsü al
tarafından
Canım 1200 e aldım bunu satabilirsem alacağım inşallah ama şuan yenisini alma durumum yok
(568 puan) tarafından
Tm hiç dert etme kullan gitsin n'olacak illa takımımı olması lzm benim salonumda eski beyaz tül mor fon mor halı fistık yeşili koltuklar aman n'olacak;))
tarafından
Tamam canım ya çok rahatlattın beni
(568 puan) tarafından
Boşver n'olacak sal gitsin halimize bin şükür hiç olmayan napsin ekmeğe muhtaç olanlar.bende hep canım sıkıldığı zmn böyle eşya konusu giyim konusu vs.kendımı hep böyle avutur şükrederim.herşey tam takır olsa nolur olmasa ne
-Reklam-
0 oy
(12,101 puan) tarafından

Alırken düşünmedin mi canım bunu yoksa benim gibi eş mağduru mu oldun:D ben ev eşyalarını alırken eşim çok karıştı benim salon da karmaşa kullanıyorum mecbur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
0 oy
8 cevap 302 göst.
18 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,765 soru

24,228,718 cevap

339,028 kullanıcı

...