0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba anneler 

Yeni doğum yaptim bebeğim 3 aylik 4 yașinda bir oğlum var fakat  hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağımı bilmiyorum aldırmak hiç istemiyorum fakat ne yapacağımıda bilmiyorum 3 cocuklan nasil iapacağimi hiç bilmiyorum benim durumumda olan var mi sizce ne yapmaliyim ....
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(5,297 puan) tarafından
Eniste kirkinin hakkini vermis gibi duruyor :) hayirli olsun.d
(1 puan) tarafından
teșekurler :((
-Reklam-
0 oy
(4,749 puan) tarafından
Korunsamiydiz kiii acaba
(5,297 puan) tarafından
İs isten gecmis ki :)
(4,749 puan) tarafından
Sankiiii,;))))))
(1 puan) tarafından
Korundum diye biliyordum fakat pek iyi korunmamișim anlmadim ki
0 oy
(566 puan) tarafından
Doğuracaksın canım napcan alışırsın korkma 3 çocuktan bişi olmaz. 4 tane bende varken;)
(1 puan) tarafından
evet aldırmak istemiyorum fakat cok zor olucak onu biliyorum iapicak birsei yok
(566 puan) tarafından
Olmaz inşallah canım öyle düşünme ben 4 ye hamile olduğumu öğrenince dünyam başıma yıkıldı sandım.bi saat yerimden kalkamadım ama hamileliğim ayrı bi heycan hiç doğurmamışım ğibi doğum anı zaten bambaşka rabbim birde sevgi verıyor Allah'ım tarifi yok bi okadar da akıllı kuzum maşallah iyiki olmuş diyorum şimdi
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama önlemini alsaydın ikisi de çok küçük ama vardır bunda da bir hayır diye düşün doğurmaktan başka bişey düşünme nasibi varmış 
(1 puan) tarafından
Valla ben korundum diye biliyorum anlamadim ki :((
tarafından
Spiral yada iğne yapılsaydın keşke canım ya
(1 puan) tarafından
Bu ay spiral yaptirmaya dusunuyorum fakat adet olmadim ve șu an cok karmașık duygular icindeim bilemiyorum ne yapicam
tarafından
Canım kan tahlili falan vermedin mi sadece gecikmen olduysa doğumdan sonra olabiliyor nasıl öğrendin hamile olduğunu
(1 puan) tarafından
Hamilelik testi iaptim 2 cizgi cikti tabi kontrola gidicem emin olmak icin ..

İlgili bir soru bulunamadı

405,866 soru

12,164,006 cevap

36,614 kullanıcı

...