0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (185 puan) tarafından
Kızlar günaydın, dün eşim kızıma bir iki defa bağırdı bide eşimin anormal bir sekilde bağırma huyu var mesela telefon çalsın ona bile sinirlenir bağırır gece 1 gibi telefonu çaldı kızıma zıbın giydiriyordu kizim 2.5 yaşında bağırdı telefon caliyor diye kizim aglamaya basladi gittim hemen camasir asiyodum bende anne ben babadan korkuyorum demeye basladi dedim su çocuğun yanında yeter artik bağırma seni kac defa uyardım sen daha cok bağırıyorsun bu cocuga dedi sok oldum ben kızım konusunda aşırı hassasim hatta yakınlarım cok tolerans gosteriyorsun diye kızar bile bana tabiki arada sabrım tükeniyor kızıyorum ya da o an tehlikeli birsey yaparsa istemsiz yapma kızım diye bagiriyorum ama onun dışında asla evde sesimi yükseltmem sadece kızıma degil esimle bile tartismam sırf kızım etkilenmesin diye. Gecenlerde kızım çakmağı almis masanin altinda cakmakla oynuyordu bende kızdım annecim sen şuursuz musun ya dedim eşinin bana diyor ki ben en azından senin gibi çocuğa hakaret etmiyorum Şok oldum Ben kızıma 2,5 yıldır tek bakıyorum bir gün bir Allah'ın kulu sen bir saat uyu ben bakayım bile demedi doğal olarak benim de artık tahammülüm azaldı üstüne bir de eşim sıkıntılı yani en ufak bir şey de kalkıp bana Ben en azından senin gibi hakaret etmiyorum demesine Şok oldum biliyor ki ben o an onu istemsiz O sinirle söyledim bunu bana koz olarak kullanması çok canımı sıktı Ben de insanım benim de bir tahammul sınırım var ve aşırı derecede kızdım siz olsanız ne yapardınız evladımdan vurması benim çok moralimi bozdu

2 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından
Benim eşimde hep hep bağırıyor kendini yırtıyor ama oğlumda hiç babasına gitmiyor çagiriyor yine gittimiyor eşim bu sefer yine bağırıyor  yani çocuk hiç babasını sevmiyor ona anladım 2 buçuk yaşında cocuklar herşeyi anlar babalar saniyorki bişe anlamiyorlar 
(185 puan) tarafından
Benim kızım da babadan korkuyorum diyor bu sefer de sen çocuğa öğretiyorsun oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinle sen ve xocugun pedogog desteği almalısınız orda uzman kendi söylesin bağırmanin çocuklar üzerindeki etkisini

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 366 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
0 oy
34 cevap 1,603 göst.
+1 oy
26 cevap 871 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sudemm (68 puan) tarafından soruldu

412,309 soru