Kızlar günaydın, dün eşim kızıma bir iki defa bağırdı bide eşimin anormal bir sekilde bağırma huyu var mesela telefon çalsın ona bile sinirlenir bağırır gece 1 gibi telefonu çaldı kızıma zıbın giydiriyordu kizim 2.5 yaşında bağırdı telefon caliyor diye kizim aglamaya basladi gittim hemen camasir asiyodum bende anne ben babadan korkuyorum demeye basladi dedim su çocuğun yanında yeter artik bağırma seni kac defa uyardım sen daha cok bağırıyorsun bu cocuga dedi sok oldum ben kızım konusunda aşırı hassasim hatta yakınlarım cok tolerans gosteriyorsun diye kızar bile bana tabiki arada sabrım tükeniyor kızıyorum ya da o an tehlikeli birsey yaparsa istemsiz yapma kızım diye bagiriyorum ama onun dışında asla evde sesimi yükseltmem sadece kızıma degil esimle bile tartismam sırf kızım etkilenmesin diye. Gecenlerde kızım çakmağı almis masanin altinda cakmakla oynuyordu bende kızdım annecim sen şuursuz musun ya dedim eşinin bana diyor ki ben en azından senin gibi çocuğa hakaret etmiyorum Şok oldum Ben kızıma 2,5 yıldır tek bakıyorum bir gün bir Allah'ın kulu sen bir saat uyu ben bakayım bile demedi doğal olarak benim de artık tahammülüm azaldı üstüne bir de eşim sıkıntılı yani en ufak bir şey de kalkıp bana Ben en azından senin gibi hakaret etmiyorum demesine Şok oldum biliyor ki ben o an onu istemsiz O sinirle söyledim bunu bana koz olarak kullanması çok canımı sıktı Ben de insanım benim de bir tahammul sınırım var ve aşırı derecede kızdım siz olsanız ne yapardınız evladımdan vurması benim çok moralimi bozdu