0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Kaç tanesine bakabilirsiniz kizlar 

39 Cevaplar

0 oy
(10,686 puan) tarafından
bünyeye bağlı. bana 1 tane yeter:) 
(208 puan) tarafından
Benim 5 yasinda ve 1 aylik 2 oglum var yeter diyoruz allah olmayana nasip etsin benimkilere sağlıklı hayırlı uzunnn.omur nasip etsin inşalalh cocuk bakmak zor ya 2 çocukla ben zorlaniyorum ilk oglum büyük olmasına rağmen huyu değişti psikolojim kaldirmaz bi çocuk daha
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben 1 çocukla zor baş ediyorum . 2 3 çocuğu olan annelerin de psiklojık olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum burada da okuduğum kadarıyla çevrem de de öyle o yüzden 1 tane olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun şükür 
tarafından
Kolejlerin yıllık ödemesi sadece 200-300 bin TL. 4 çocuğu gönderip yılda 1 milyon ödeme mi yapıyorsunuz okul için ? Kaç sene sürüyor bir eğitim hayatı. Yıllığı bu kadar sadece. O kadar çocuğa karşılamak için zengin olmak lazım.
(2,511 puan) tarafından
Lalecik tmm sen çocuğunu özele gönder kolejede gönder bız özele göndermiyoruz diye çocuğumuz eğitimsiz özensiz asla büyümüyo herkes imkanı şartlar altında çocuğunu büyütür .. Kimi tek çocuk ister kimi 4 çocuk bunu yargılamak kimseye de düşmez..
(710 puan) tarafından
Tabiki ozel koleje gitmiyor ona yetmek icin multimilyarder olmam lazim:)) ama kurslari dershaneleri tatilde yapilacak kamp yuzme dersleri vs vs yerlerden geri koymuyorum zaten suan ikisi okuyor bitanesi de bu sene 1 e baslayacak oglum 10. Sinifa gidecek o tarz seylerden sıkıldı  gitmek istemiyor calismak istiyorum diyor ama onada bir yil daha gecsin diye musade etmiyoruz anlayacagin sukur gitmek istedigi yerlere kurs vs ne varsa gonderiyorum bizler yasayamadik hersey heveste kaldi bari onlar yasasin ama tabikide zarar vermeyecek yerler
(57 puan) tarafından
Emineninannesi ben biryerde sizin durumunuzun iyi olmadığını okumuştum hatta bir arkadaş yardım etmişti sizde paylaşmıştınız kurslara nasıl gidiyor merak ettim
(4,468 puan) tarafından
Cevabımı özelden verdim canım sana bekliyorum bnde cevabını 010719 adlı kullanici
0 oy
(502 puan) tarafından
Geleceği düşünerek 2 çocuk diyorum

Benim tek var dediğiniz gibi tek de çok zor ikinciyi düşünemiyorum ama yanına biri olsun istiyorum 
(208 puan) tarafından
Kardesi olmalı bence ben oyuzden 2.  Yaptım:) oglum yalniz kalmasin istedim 3 cocuk olanlara madalya vermeli büyük cesaret yani:) basima gelmesjn buyuk konusmayim 'da
(502 puan) tarafından
Evet bence de olmalı bakalım Allah ne zaman nasip ederse hayırlısı ne zaman ise sağlıklı bir şekilde ne zaman olacaksa ozaman nasip etsin Rabbim
(208 puan) tarafından
Aminn insallah
0 oy
(273 puan) tarafından
Kendimi düşünürsem bir tane yeter. Çocuğumu düşününce de bi kardeşinin olmasi birbirlerine yoldaş olmalari demektir. İleride guvenecek kimse kalmadığında bizde göçüp gittigimizde birbirlerine tutunurlar dusuncesi de ikinciyi düşündürüyor. 
(208 puan) tarafından
Bencede kardeş lazim ya herkesin kendi düşüncesi tabi ama cocuk bakmak cok zor tabikide
0 oy
(235 puan) tarafından
Valla 1 en fazla 2 yani✔️
(208 puan) tarafından
Bencede 2 ideal benim 2 oglum var yeter allahim uzun omur versin sağlıklı inşalalh 3. Olursa beni ruh hastanesine yatırmaları gerekir kesin:)
(235 puan) tarafından
Aynen yeter valla sağlıklı olsunlar Yeterli.Bide beni düşün 5ci yolda:/
0 oy
(5,543 puan) tarafından
tek cck bile zaten insana kafayi yedirtiyor. sadece kafayi fazla kiran mantikli dusunemedigi icin ikinci ve sinrakileri yapiyor.  normal cildirmalik olanlar akli mantgi ile dusunup birdaha asla ikinciyi aklinin ucindan bile gecirmez.
(208 puan) tarafından
Ahahhhhh biz 2.yaptık  herkes yapsın delirsin bizle:) bebeği küçücükken isteyerek yapanlar var nasil bakiyolar bilmiyorum biz mi cok beceriksiziz 2 oglum arasinda 5 yas var digeri 1 aylık ona bile zorlaniyorum ben
(5,543 puan) tarafından
benimkiler 8 yas 2 yas  benimde omrum  tukeniyor. ikinci kaza kursunu bide
(208 puan) tarafından
Ben cok isteyerek yaptım hatta daha önce istemiştim esim istemedi allahtan istememis esim arasi daha az olsa iyice kafayı yerdim ben esim mantikli dusunmus ozaman bakamazsin zor olur demişti kizmistim ona ikna etmek işçin hakli adam:)
(5,543 puan) tarafından
iste adamlar kafayi yemiyor mantikli dusunuo. sen demek iyi guzel yemisin ki istemisin:)) hahahha
0 oy
(727 puan) tarafından
3 çocuk bizim için ideal 1 kızım var 7 yaşında 2. gebeyim 3. Nasip olur mu bilemem 
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Bence 1 insan 1 cocuga yetebilir bakabilir. 2 cocuga 2 insan lazim
(11,869 puan) tarafından
Bende 2 tane var valla yetemiyorum yani. Yetebilene helal olsun
(208 puan) tarafından
Bende simdiden yetemiyorum yani bir 5 yasinda diğeri daha 1 aylık simdiden pert oldum koştur koştur ev isi yemek çocukların banyosu hergun kendime zaman yok yemek yemek icin bile kişisel temizligimi zor yapıyorum ya ayagimda bebek suan oyuzden yazabiliyorum cok zor
(11,869 puan) tarafından
Ben kendimi gectim artik bakimimi falan filan. Benimde kucuk 1.5 yasinda buyuk 4. Senin suan kucuk olan anlamiyo buyukle ilgilenebklirsin. Benimki karisiyo herseye oyunlari bozuyo bu sefer buyuk sinirleniyo bisey yapamiyoruz onunla çok uzuluyorum valla
(208 puan) tarafından
Benimki büyük ama kardeşini cok seviyo surekli elini kolunu cekiyo sevcem diye acitiyo canıni yapma diyoruz bu sefer kiziyo ağlıyo gitcem evden diyo psikolojisi bozuldu oglumun benimde bebegi tam uyutuyorum neden uyuyo diyo bağırıyor uyansin diye deli oluyorum bende tabi ozaman
(4,468 puan) tarafından
Kizzz melek öyle deme 4 yavruma da kendim baktım hala da kızım küçük mesela hem çalışıyorum hem yine tekim Allah a şükür eşim destek olur sagolsun
0 oy
(5,403 puan) tarafından
2 tane yeterli bize bir tane kızım var çok şükür 2. Hamileyim 
(1,757 puan) tarafından
Sağlıkla gelir inşallah ❤️
(5,403 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤ senin minnoş nasıl büyüğü alıştı mi kıskançlık yapıyor.mu ?
(1,757 puan) tarafından
Minoş iyi ama abisi çoc zarar veriyor yastıkla yüzünü kapatıyor terlikle yüzüne bastırıyor vuruyor az önce parmağını mandala sıkıştırmıştı çocuğun aşırı kıskanıyor çok yaramazlaştı hiç söz dinlemiyor bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
(5,403 puan) tarafından
Ahhh yaa aman Allah korusun canım dikkat et anlamaz etmez Allah göstermesin yaa
Rabbım kolaylık versin inşallah bir an önce geçer
(1,757 puan) tarafından
Öpücem sevecem diyip yaklaşıyor sonra yapıyor yapacağını
Sağol abla inşallah
0 oy
(3,872 puan) tarafından

İkinciyi dogurduktan sonra tek çocuğun bile fazla olduğuna kanaat getirdim :D

(208 puan) tarafından
Ay kiyamam ya:))))
(3,872 puan) tarafından
En acısı da çocuklarımın ikisininde küçük olması Allahım sen sabır ver ;))
(208 puan) tarafından
Kac yasindalar
(3,872 puan) tarafından
Büyük 22 aylık küçük 1 aylık:)
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Eşi tarafından desteklenen,el üstünde tutulan,darlık görmeyen mutlu bir kadın üç taneye bile bakar.
0 oy
(597 puan) tarafından
Kesinlikle tek çocuk. Neyseki eşimde bende aynı fikirdeyiz o yüzden hiç konusu bile açılmaz ikincinin :D Allah kızımıza hayırlı ömür versin rahat rahat büyütelim diye düşünüyoruz
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben iki taneye bakamıyorum biri hasta sabaha kadar uyumuyor biri de sürekli ota boka ağlıyor iki gündür herşeye bağırıyorum çağırıyorum psikolojim bozuldu iki taneyle
(208 puan) tarafından
Kac yasindalar allah yardimcun olsun
(7,132 puan) tarafından
Saol canım biri 1 yaşında diğeri 5 yaşında ömrümü yediler
0 oy
(14,586 puan) tarafından
bana 2 yeter Allah olmayana nasip etsin
(208 puan) tarafından
Bencede ideal
0 oy
(7,609 puan) tarafından
3. Ye hamileyim yeter allah olmayana versin 
(7,609 puan) tarafından
Amin cnm❤.
25 cnm
(14,586 puan) tarafından
masAllah kiz erken mi evlendin
(7,609 puan) tarafından
Evet cnm :D
(7,609 puan) tarafından
19 da evlendim
(14,586 puan) tarafından
masAllah ☺
0 oy
(5,328 puan) tarafından
2 ideal ...bnm icin
0 oy
(12,933 puan) tarafından

Psikolojik olarak şuan 1 tanesi artıyor bile  :D ama ben isterdim en az 3 olsun

0 oy
(3,326 puan) tarafından
Psikolojik olarak 2 :) çok çok sabırlıysan 3
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ben iki diyorum 
0 oy
(971 puan) tarafından
Şuan 1tane 1 buçuk aylık eşim diyor en iyisini kızma yapmak istiyorum bende diyorum şuan bunla bile kendime vaktim yok kaç çocuklu annler nasıl ediyo  bı yere çıkınca ancak kendime firsad bulup giyinyom yorgunluk daha adepte olmadık düzen otrutamadik birine en güzel vakitleri ayırmak istyom ha nsipde varsa şimdilik büyük konişimiyim 1tane daha olsa idel diyorum eşim bazen diyor bu yetrli bazen diyor varsa nasipde bitane daha olsun kizm tek olmasın ama ekonomi durumunu bırak Onala geçirdiğimiz vakit çok önemli nasıl yetiiştirmek önemli öyle bı devirki nasıl yetiştircegmizi şaşıp kalıyoruz herşeyden korkumak kolmak iyi bir ebvenyin ola bilmek eşimle hep bunu düşünüyoruz ona nasıl iyi bir anne baba oluruz nasıl yetistiriz

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 241 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 509 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 203 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esma❤️Yasar (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 345 göst.