0 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Kaç tanesine bakabilirsiniz kizlar 

39 Cevaplar

0 oy
(6,673 puan) tarafından
2 çocuk :) ama 3.ye hamileyim Rabbim bağışlasın çok zor
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Maddi gücüm ols manevi olsa 4 ideal 2 kız iki erkek ama ben tup bebek annesiyim ve çok zorlu süreçlerden oğluma kavuştum sayn tek duam RABBIM Den ikinci çocuğu sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde nasip etmesi normal yolla olmazsa yine tup bebek bana göre iki yanu
0 oy
tarafından
Rabbim kaç tane nasip ederse o kadar, zira Allah dağına göre kar verir. O, beni benden daha iyi biliyor.

Annem 6, kayınvalidem 7 çocuk yapmış.

Kayınvalidem aklım olsa yapmazdım diyor ve gerçekten psikolojisi bozuk biridir.

Annem aklım olsa bir bu kadar daha yapardım diyor ve annem diye söylemiyorum, onu arayıp akıl danışan psikolog arkadaşları var. Öyle de maşallah akıllı ve erdemli biri.

O yüzden bünyeye göre değişir diyorum. Bekarken çok çocuk severdim, şimdi oğlum ve yeğenim hariç kimseyi öyle çok sevemiyorum.
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bi oğlum var bıde hamıleyım bence 2  yeterli. 
0 oy
(19,555 puan) tarafından
Kaç olursa olsun bakarım Allah'ın izniyle. Ama çok zor. Ben 2. De pes ettim. Eşime kalsa 3 4 olsun diyo
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Benmde iki oğlum var kızım olsun isterdim o düşünce biraz acik kapi bırakıyor 3 e yoksa 2 bıle zor.  1de aynı zor 
0 oy
(2,824 puan) tarafından
2 den fazlasi psikolojik olarak rahatsiz eder benkm 2 tane ama ne kafa goturuyor ne bisey
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Eskiden bir diyen ben şuan gebe olduğum için iki bence yeterlidir
0 oy
(1,853 puan) tarafından
2 iyi diye düşünüyordum taki 2. Doğana kadar çok zor çocuk bakmak beni çok zorluyor ne temizlik yetişiyor ne bir iş hep ayaktayım çok yoruluyorum ama hiçbişeyi yetiştiremiyorum 
0 oy
(144 puan) tarafından
2 yasinda ve 4 aylik bi oğlum var artik yeter diyorum Rabbım olmayanlara versin insallah ikincisi kız olsaydı iyiydi ama neyse artık:)
0 oy
(2,416 puan) tarafından
2 tane kızım var daha da istemem ama 1 de yeterliymiş aslında :)
0 oy
(474 puan) tarafından
3 ccouk annesi olarak söylüyorum kesinlikle yas aralığı olacak  2 ideal ben ce  ben 1 coxjkgan başka yapmam dedikten sonra 3 cocuk annesi olamma ama iyikide olmuşlar 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bünye meselesi 23 yaşındayım 18 aylık oğlum var şuan yeterli 5 sene sonra neden olmasin
0 oy
(780 puan) tarafından
İdeal 2 bence 
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Ben 2 de iflas bayrağını çektim  saç baş yolma moduna geçtim
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Kişinin yapısına, sabrına bağlı bence. Kızım üç yaşında ikincim gelmek üzere en fazla üç tane kaldirabilirim diye düşünüyorum 
0 oy
(3,348 puan) tarafından
Bebeğim 1 aylık. 4 5 yaşına geldi mi 2. Yi düşünüyorum Allah sağlık versin inşallah canım hepsine
0 oy
(3,983 puan) tarafından

Bi hesap var instagramda. Kadının 6 çocuğu var. Sonuncu daha yeni oldu. Ama kadının evde 2 yardımcısı var durumları iyi. Eşi de çok yardımcı oluyor. Kadın adeta tek çocuklu gibi takılıyor. Böyle olacaksa çok çocuk olabilir:D

Ama standart ortalama gelir+eş de yardımcıysa hem çocuk hem ev konusunda yan gelip yatmıyorsa 2 çocuk. 

0 oy
(352 puan) tarafından
Bence 2 ideal bana göre ama Rabbim nasip ederse yapacak bişey yok bakmak zorundayız Allah hem psikolojik hem maddi olarak bakabileceğim kadar versin 
(352 puan) tarafından
Bakabileceğimiz*

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 274 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 570 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 215 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esma❤️Yasar (717 puan) tarafından soruldu