0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde (282 puan) tarafından
Hamileliginizde yada doğumdan sonra şimdiki aklim tecrubem olsa şunu bunu yapmazdım dediğiniz şeyler var mi? 

48 Cevaplar

0 oy
(1,048 puan) tarafından
Hamileliğimin son zamanlarında da, doğumdan sonra da kaynanamı asla çağırmazdım. 
-Reklam-
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Hamilelikte bu kadar kilo almazdım.Lohusaligimi bunkadar agir yasamammaya dikkat ederdim bebegimin o minik hallerinin tadini cikarirdim.
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Kesinlikle bebeğimin varlığına şükreder her anının tadını cıkarmak isterim. İlk bebegımde lohusa depresyonu yaşadım ve kimse de anlamadı ben omuzlarıma binen ağırlıgı kabul etmekte zorlandıkca nasıl yaptıysan öyle bakacan dediler . Bebegıme baktım herşeyine karıstılar. Şimdi kimseyi karıştırmayacagım hiç birşeyine. İlk bebeğimde aşıları yaptırmıstım bunda yaptırmayacagım. Annemi yanıma yöreme sokmayacagım hic bir işe yaramadıgı gibi bir de can sıkıyor. Buzluk hazırlıgı yapacagım bu sefer cunku ilk seferınde aksam 8 lere kadar aç bekledim annem kocama guvenıp yemek felan yapmadı. Çok zordu ya düşününce annemin o bencilliğini unutamıyorum.
0 oy
(5,256 puan) tarafından
Bebegimi uyusun diye zorlamazdim ,uyumayinca stres yapmazdim. 

Dogum sonrasi hemen ayaga kalkmazdim. Agrim olmasa bile yatar uyur dinlenirdim agrim varmis gibi davranirdim. 
0 oy
tarafından
Fazladan sütüm olmasina rağmen eşimin halasinin aklına uyup cahilce davranıp mama vermezdim çocuğuma. Çok çok fuzuli yere yedi o mamaları çünkü. Sütüm fazlasoyla vardı yok yağlı değil doymuyor diyerek delirttiler beni. Cahillik işte:( smdi yine hamileyim. Sütüm olursa inşallah kimsenin lafıyla bebeğime mama vermem
0 oy
tarafından
Kaynanamin ve gorumcelerimin telefonunu kapatır asla doğuma gittiğimi haber vermezdim.Esim verirsede hastaneden çıkmadan onu hastanelik ederdim.Bir hafta sonra söylerdim yada hiç söylemezdim amaaann
0 oy
(719 puan) tarafından
Lohusalıkda kesinlikle kayinvaldesi almam aslaaa....
0 oy
tarafından
Sürekli emziririm ağladıkça emziririm ve evime kimseyi kabul etmem yatılı olarak. Kız kardeşlerim hariç ☺️ kimseyide dinlemem her gün yıkarım.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 807 göst.
0 oy
11 cevap 450 göst.
0 oy
30 cevap 420 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,091 göst.

404,098 soru

12,105,655 cevap