0 oy
39 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,036 puan) tarafından

16 aylik bebeğime doktor b12 iğnesi baslatmisti hergun vurulacak diye bugün gönülsüz sekilde yaptırmaya sağlık ocağına götürdüm. Sağlık ocağındaki doktorda yazık niye sprey vermemiş dedi bende sordum ama dil altı uygulayamazsiniz bebege dedi dedim o da damlalar var onlar da olur dedi. Değerlerine baktı 157 değeri bu arada başka bir doktoru aradı söyledi o da damla ya da sprey versin olur demiş. Bende eczaneden ocean damla aldım kullanıp etkisini gören var mı 2 ay sonra tekrar tahlil isteyecek iğneyi yazan doktordan azar işitirim diye çekiniyorum

1 cevap

0 oy
(1,587 puan) tarafından
Ocean b12 kullanmistik bizde ogluma iyiydi değeri normale dönmüştü ama Doğal b12 kaynakları da vermeye calisin bol bol
(1,036 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım içim rahatladı peki ne kadar sürede etkisini gördünüz bir de içinde sprey aparati çıktı ama ben damla aparatini kullanıyorum siz nasıl kullanmistiniz
(1,036 puan) tarafından
Aynen dediğiniz gibi yediklerine de dikkat ediyorum
(1,587 puan) tarafından
Sprey aparatı ile kullanmistik 1 ay sonra tekrar gittiğimizde değeri çok iyiydi sanırım zaten 1 ayda bitmişti emin değilim ama geçen yıl kullanmıştık çünkü :) bir de sanirim ilk hafta yüksek dozda sonra düşük dozda kullanmistik ama tam olarak hatırlamıyorum siz mutlaka nasil kullanacaginizi eczaciya sorun çünkü b12 fazlalığı da sıkıntı yaratıyor dokuntuye falan sebep oluyor geçmiş olsun hemen normal degerlere dönsün insallah❤️
(1,036 puan) tarafından
Eczane her gun 2 damla dedi bize ama yorumlarda 6-7 aylik bebeklere de ayni miktarda veriyorlar o yuzden emin olmamakla birlikte basladim yarin saglik ocaginda kendim icin tahlil yaptircam oradaki doktora yine bir sorarim canim amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
(1,587 puan) tarafından
Rica ederim canım benim❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 367 göst.
17 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Fatmanur yıldız (283 puan) tarafından soruldu

405,691 soru

12,156,451 cevap

36,593 kullanıcı

...