0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Bu aralar ikinci için acaba diyorum ama tek başına birine bakmak bile çok zor geliyorken kararsızım 

26 Cevaplar

0 oy
(723 puan) tarafından
Benim iki kızım var.Çok şükür iyi ki doğurmuşum.Benim büyüğüm çok zordu.Hala daha zorladığı oluyor.Ama tek çoçuk daha zor bence.Çoçuğa çoçuk lazım.Enerji yetmiyor benim kızın maşallah ı var 5 yaşında.Allah tan kardeşine harcıyor enerjisini aksi takdirde benim pestilim çıkıyor ama o yorulmuyor.Kardeşi 22 aylık.Büyüğümün tam tersi.Eğer ki ablası gibi olsa kaos olurdu pişman da olurdum herhalde.Büyüğüm yaklaşık 3.5 yaşına kadar ne oyuncakla oynadı ne de kitap okutturdu o kadar diyim.
-Reklam-
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Yok canım hiç pişman değilim biri 4 buçuk diğeri 5 aylık ama illaki Zorluğu var 
0 oy
tarafından
Benim hastalığım olmasa ben ikinciyi de istiyorum ama maalesef sağlığım el vermiyor bence tek çocuk hiç çocuk üç çocuk çok çocuk derler iki çocuk ideal bence
0 oy
(304 puan) tarafından
Ben ikinciye hamileyim zorlugu cok olacak belki zaman zaman bunalacagim ama tek cocukla kalmak istemedik kardes istedik. tek çocuklu iki arkadaşım var çocukları 20 li yaşlarda 2.yi yapmadiklari icin pisman olduklarını söylüyorlar, sürekli 2.cocuk tavsiyesinde bulunuyorlar.
0 oy
tarafından
Sırf yaş geçiyor diye yada çocuğum kardessiz kalmasın diye çocuk yapılmaz cnm önce bunu anlaman gerekiyor hem esin destek olmuyormus 2 cocuga tek başına yetişmek mümkün degil
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Bende tek çocuk düşünüyorum ama bazen ablamla kardeşimle dertlesince diyorum ki iyi ki tek çocuk değilmişim. Abla ikinci anne gibi oluyor. Kardes sana ablaligi ve anne yarısı olmayı öğretiyor. Ayni zamanda anne baba vefat edince insan bir omuz , bir dert ortağı,  bir parca arıyor  Bunlar manevi şeyler. Tüm çocuklar bir şekilde büyüyor. Bizler gibi. Aynı zamanda bir de kötüsünü düşünüyorum. Çocuğum hastalanirsa ve Allah korusun ilik vb bir şey lazım olursa ilk yardımcı olacak kişi kardeşi. Yalnızlık Allaha mahsustur.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 883 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 973 göst.
2 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 728 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 577 göst.

412,202 soru

12,408,812 cevap

44,730 kullanıcı

Kategoriler

...