0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (656 puan) tarafından
Kızlar dün akşam yatarken hiçbir şey yoktu sabah bir uyandım sol göğsüm uyuşmuş gibi ağrıyor 6 buçuk aylık bebeğim var, emiyor. Hareket etsem elimi dokunsam sızlıyor çok dolgunluk hissi var bir de ağrıyan göğsümde oğlum emerken ağrı yok sadece. Sütümü sağar gibi yaptım sütüm de normal sağ göğsümün ucunda Beyaz iltihap olmuştu ama o da geçti bu neden oldu acaba nazarla olur mu kızlar başına gelen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(4,274 puan) tarafından
Muhtemelen mastit başlangıcı canım. Benim de öyle olur mesela birkaç güne anca geçiyordu. Bilirim o dokunulması bile zor olan acıyı. Canın bir şey filan mı istedi ya da farkında olmadan yemek kokusu filan geldi burnuna da ondan mı oldu acep.  Soğuk pres iyi geliyordu bana ya da hafif hafif daireler şeklinde masaj yapmak.
(656 puan) tarafından
Bir haftaya yakın oldu yengemler mangal yapıyordu çok koktu burnuma canım çok çekti ondan olur mu acaba
(4,274 puan) tarafından
Olur canım. Hani süt çeker derler ya öyle bir şey gerçekten var. Sanırım daha hassas oluyoruz o zamanlarda.
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Benimde bebeğim 7 aylık ara ara aynı durumda oluyorum bende duşta masaj falan yapıyorum iyi geliyor ama benim bebeğim tek göğüs emiyor ağrıyan gögsumu ssadece 1 ay tuttu galiba mastit oluyorum ondandir diye düşünüyorum sağım yapıyorum ama gelmiyor çok az randevu aldım bakalım ne çıkar 
(656 puan) tarafından
Hangi bölüme alınıyor bunun için randevu acaba genel cerrahi mi
(373 puan) tarafından
Evet genel cerrahij MHRS de zaten göğüs diye yazıyor genel cerrahi randevusunda
0 oy
(474 puan) tarafından
Matris olmuş cnm süt damarın tıkanmış benimde oyle oldu sıcak su torbası thtthm  2 gün üstüne  zeytin yağıyla yumuşaktır 3 gün sonra geçti sağ emir o göğsüne erdikten gececek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.