+1 oy
717 göst.
Aile kategorisinde (1,575 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim bebeğim 5 aylık olmak üzere 5 aydır görümcem birkere görmeye gelmedi evlerimizin arasıda yarım saat var yok arabalarıda var çolugu çocuguda yok 1 yıllık evli falan neyse bugün msj atmış bana napıyosun diye evdeyım bebekle ilgileniyorum dedim bana demez mi ayy çok özledim halalık çok tuhaf bir hismiş dedi sinirlerim tepeme çıktı dedimki pardon sen kendini hâlâ yerinemi koyuyorsun oğlum dogalı 5 ay oldu tenezzül edip görmeye gelmedin halalık bumu sen hâlâ olduğunu falan mı sanıyorsun dedim görüldü yaptı henüz bişey yazmadı iyi demiş miyim artık benim sabrımı sınıyolar gerçekten 

27 Cevaplar

+4 oy
(1,342 puan) tarafından
çok iyi demişsin 
-Reklam-
+2 oy
(662 puan) tarafından
Çok iyi demişsin valla
+1 oy
tarafından
Kız az bile demişsin valla :) 
(1,575 puan) tarafından
Birde utanmadan bebeğin resimlerini istiyor benden ya varya yüzsüzlükte çıgır aştılar
tarafından
Verme sakın görmek isteyen gelir görür.  ha eğer büyük bir sorunu varsa bilemem. istersen Önce bir güzelce  konus ara bir derdin sıkıntın mi var hasta mısın diye sor belki büyük derdi vardır üzülme diye lohusasin diye anlatmıyordur ha ama eğer dertsiz tasasız iken keyfince gelmediyse aç ağzını yum gözünü o zaman
(1,575 puan) tarafından
Hiç birşeyi yok ben kendim 3 defa evime davet ettim bahane uydurdu ertesi akşam baktım eşi eşinin arkadaşlari hanımları toplanmış sahile gitmişler hazırlık yapacaktım gelecekler diye hep gelmemek için bahane uydurdu umursamıyor sadece lafta msj atıp naber nasılsın diyo ağzımı aramak için
tarafından
Omzaman yorumumda dediğim gibi az bile demişsin diyorum başka şey demiyorum
+1 oy
(4,632 puan) tarafından
İnsan merak edip gelmez mi ne bilim birde çocuğu falan yokmuş insan bir firsatini bulur seveyim falan der ne tuhaf insanlar var :) komikte yani dalga geçer gibi 
(1,575 puan) tarafından
Evet benim kardeşimin bebeği olcak ve ben 5 ay görmeden durabilcekmiyim asla kaç defa kendimde davet ettim bahane uydurdu sonra dalga geçer gibi story attı işim var gelemeyiz dedi baktım gezmeye falan gitmişler eşime dedim bak görüyor musun bize bahane uydurup gelmiyor ama geziyor evlerimiz yakın yani 1 saat gelip görebilir ilk yeğeni birde
+1 oy
tarafından
Parmaklarından öpüyorum 
(1,575 puan) tarafından
:) cevap veremedi nedense yüzü yok sanırım
+1 oy
tarafından
Ben rahatladım ta burdan :D iyi olmuş helal
+1 oy
tarafından
Gayet güzel demişsin 
+1 oy
(2,273 puan) tarafından
Helal.kiz.boyle kendini ezdirmeyenleri.gorunce nasil hosuma gidiyor
+1 oy
(15,393 puan) tarafından
Ay valla süpersin. İçinde tutup sana dert olana kadar şimdi ona dert olsun. 
+1 oy
(536 puan) tarafından
Kafadanmi kendisi ya 5 aydır sebep ne gelmedi buanda dank ediyor halalik bumu ayy kardeşim evlenince çocuğu olsa şimdiden eşimle diyoruz şunu yapariz bunu yaparız bnm kardeşim daha digmadan kupelerine kdara aldı dayısı olarak
+1 oy
(316 puan) tarafından
Çok iyi dedin anlasin 
+1 oy
(1,909 puan) tarafından
Kız vallahi helal olsun sana en iyisini yaptın
+1 oy
(11,607 puan) tarafından
az bile demişsin
+1 oy
(4,445 puan) tarafından
Çokta yerinden bişey demissin
+1 oy
(2,534 puan) tarafından
Çokda doğru söylemişsin haketmiş bence
+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Tam 12'den lafı gediğine koymuşsun tebrik ederim..
+1 oy
(713 puan) tarafından
Az bile demişsin 5 ay yeğenini görmemek ne demek ya bende halayım gelinimizin tüm gabeliğinde gittim yardım ettim baktım riskliydi diye doğdu hem bebeğe hem yengeme baktımki benden yaşça küçük yani dünyalerı sererim yegenlerimin önüne ya 1 ay görmesem burnumda tüterler farklı şahirlerdeyiz gider görürüm yani o halaysa ben neyim öylemi oluyomuş halalık  yürüsün gitsin boşver iyi demişsin oh ağzına sağlık
+1 oy
(359 puan) tarafından
Benim görümcem de aynı kayınvalidemlerle aynı evde oturmasak hayatta gelip görmez kayınvalidemlere bile her geldiğinde yukarı çıkmıyor. O derece. Ama özel bir gün olduğunda wp durumda halalık nutukları canım ciğerim yiğenlerim demeyi ihmal etmez 
+1 oy
(17,107 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O kadar tuhaf bir his ki bebeği merak dahi etmiyorsun. Hiç görmediğin birini nasıl özleyebiliyorsun derdim bende :) oh iyi yapmışsın içimin yağları eridi 

0 oy
(10 puan) tarafından
Düzgün bir dille soylebilirdin kırgınım sana hic gelip görmedin direk lafı gecirmissin kırıcı konusmussun belki musait degildi belki durumu yoktu cok sebeb var once bi sebebini soraydın ben empati kurdum hos bisey degil
(1,575 puan) tarafından
Yok hayatım ben kendim 3 defa çagırdım bahane uydurdu ve baktım ertesi akşam eşi eşinin arkadaşları hanımları toplanmış sahile gitmişler
(10 puan) tarafından
Cevap verdimi
(1,575 puan) tarafından
Yok vermedi cevap verecek cevabı yok çünkü
(11,203 puan) tarafından
5 aydır nasıl müsait olmayacak yarım saatlik yolda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.