0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Kızlar biraz karışık olacak ama umarım anlatabilirim ben oğluma doğum yapınca kayınpederimin amcasının gelini 1000 lira getirdi daha sonra biz oğluma takılan altınların paraları bir kenara not ediyorduk hani biz de ona karşılık veririz diye eşim böyle şeylere çok önem veren birisi ben bu verdiği parayı not ettim Daha sonra ben bebek mevlidi yaptın aynı kişi mevlitte çeyrek getirmiş ve biz mevlütte takılanları hep not ettik bir defterde yazılı sonra bize bu çeyreği getiren kişi sünnet daveti yaptı Ben de eşim notlarımıza bakarak hediyeyi ayarladı sandım Biz yolda davete giderken eşim dedi ki onlar bize ne takmıştı dedi benim aklımda da bayanın getirdiği ₺1.000 kalmış Çünkü benim mevlevimde onu takarken görmedim Kayınvalidemin eline vermiş çeyreği Ben de eşime dedim ki onlar bize 1000 lira takmışlardı dedim biz de davete 1000 lira götürdük bugün başka bir sebeple Ben deftere baktım bir baktım o bayanın bize çeyrek getirdiği yazıyor Eğer ben buna eşime söylersem Eşim bana çok kızar neden deftere bakmadın diye ama onun da bakmak aklına gelmemiş Sadece benim suçum değil zaten yolda bana onlar bize ne takmıştı diye sorduğunda kendisi zarfa bir miktar para koyup götürüyordu ben bin lira deyince üzerine ekledi ama ben Eminim bunu eşime Ben söyleyince Eşim bana çok kızacak Çünkü bebek mevlidinde takılanlar benim sorumluluğumdaydı yani ben gördüm Kayınvalidem çeyreği kadından alsa dahi Muhtemelen bana verirken söylemişti yani Bir nevi benim ihmalkarlığım şimdi size Sorum şu Ben bu olayı hiç eşime söylemeden üzerine Kapatayım mı yoksa eşime söyleyeyim tartışma mı çıksın sünnet davetinin üstünden yaklaşık 2 ay geçti Bizim bebek mevlüdinin üstünden yaklaşık bir buçuk sene geçti ben baktım bizim mevlüdün olduğunda çeyrek 2000 liraymış biz de onlara bin lira taktık Bilmiyorum ne yapacağım eşim bu konularda çok hassas

3 Cevaplar

0 oy
(624 puan) tarafından
Çeyreği götürüp verebilirsin unuttuğunu anlatarak sonra eşine anlatırsın istersen
(310 puan) tarafından
Ben de şöyle düşündüm benim çok bir muhabbetim yok kendileriyle Hani eşime bu olayı anlatıp eşim Hani onlara verir diye düşündüm ama sonradan vermek de ayıp olur mu bilmiyorum ki
-Reklam-
0 oy
(3,915 puan) tarafından

Bir çocukları daha olur ,ev alırlar birsey olur o zaman da hayırlı olsuna gidip çeyrek takarsıniz, olmaz mı 

Sonuçta yükleri üzerinizde biliyrosunuz ,üstüne yatmıyorsunuz.
(310 puan) tarafından
Işte o da hemen evlenir mi bilemiyorum Neyse bir eşimle konuşayım da aslında gizlemeyi düşündüm verdiğimizde kalsın kapansın bu mesele dedim ama nereye kadar gizleyeceğim laf olur Söz Olur Hiç Sevmem öyle şeyleri
(3,915 puan) tarafından
Ya eşine söyle ne var 2 çocukları var birine getirdikleri parayı (o günün şartlarına göre) birinde altin takarız diye düşündüm  dersin

Çeyrek simdi taksaydik düğüne az olurdu kız evlendirmek daha zor ihtiyaçları olur falan diye düşündüm dersin.Hatta kadına veririm ben dersin.Kendibisterse kızına verir vs dersin
(3,915 puan) tarafından
Mesela birisi  21 gram 1 bilezik aldı.Ama 3 çocuğu var ne yapicam tek çocuğa bilezik takip kenara mi çekilecem geleni 3'e bölecegim 7 gr değerinde 3 tane taki yada para ayarlayacagim değil mi.
(310 puan) tarafından
Ay gerçekten çok haklısın canım Çok sağ ol hiç böyle düşünmemiştim
(3,915 puan) tarafından
Rica ederim, esinede aynen bu sekidle söylersin.
0 oy
(12,812 puan) tarafından
O zaman şu kadardı hesabına girme o çok manasız. Altın hep altındır. Kadının tekrar bir şeyi olur mu geriden gelen çocuğu falan var mı
(310 puan) tarafından
Iki oğlu bir kızı var işte oğlanları sünnet oldu kızı da Liseye gidiyor üniversitede olabilir tam bilmiyorum üçü de bekar yani düğünleri olur muhtemelen

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,218 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 113 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 399 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu

406,429 soru

12,187,566 cevap

36,700 kullanıcı

...