0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (2,544 puan) tarafından

Hep erkeklerin romantikligini konuşuyoruz, peki var mi beklemeden kendi romantiklik yapanlar? Ben hep kadınların karşıdan beklediğini düşünüyorum. Ne bileyim kocasına çiçek alan, yemeğe çıkaran... bizim kültürümüzde pek rastlamadim. Ben ince düşünceleyimdir ama romantizm beni bayar, ya siz :silly:

16 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından

Ben yapmıyorum çünkü ne zaman plan program yapsam sürpriz için kaynanacığım bozuyor kadının içine doğmuş gibi :D

(2,544 puan) tarafından
Bozsun, sende onu boz, bir daha destursuz gelmesin :)))
(4,091 puan) tarafından
Ay keşke gelse ya hasta oluyor ya yemeğe çağrıyor ya gelmiyorsunız diye kavga çıkarıyor:D
(2,544 puan) tarafından
Oo seninki baya sorunluymuş, ne diyim Allah kurtarsın
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından

Kocama çicek alacam sjjsjsjsj ayni saniye atar bı köseye :D

(2,544 puan) tarafından
Böyle bir akım olsada kocaların yuz ifadesini cekseler, amma komik olur :)))
0 oy
tarafından
Romantizm beni sıkıyor ben dipdibe surekli mum gül şarap aşkım canım fenalık gelir içime eşimde tam tersi aşırı romantik bazen diyorum öküz olan ben miyim :)))) ben çok ince düşünceli sayılmam ama herseyi erkekten beklemem 2 ayda bi mutlaka yemeğe çıkarır eşimi yada sürpriz yaparım 
(2,544 puan) tarafından
Enayiligi bir tek senle evlenirken yaptim, daha otesini yapamam derdim heralde :( bazı insanlar odunlugu bile aşıyor
tarafından
Ayy aman istemem yaa zor bela kuyruk kısmını aştık çiçeği nihayet senede 1 defaya dusurdum şimdiki hali gayet ideal Allah korusun eskisi gibi olmasını istemem ruhum daralıyor galiba öküzlük bende :)))
(4,091 puan) tarafından
Ben her gün enayi malı yiyorum diyorum :D
tarafından
Böyle erkeklere böyle hazircevap kendini ezdirmeyen kadınlar layık işte bravo sana :)))
(4,091 puan) tarafından
Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa demiyorlar hahaha
0 oy
tarafından
Yerine zamanına göre 
(2,544 puan) tarafından
En doğrusu, heleki kıymet biliniyorsa en güzeli
tarafından
Çok şükür eşim kıymet bilir oda bende yerine göre davraniriz eşimin bana hediye almasına seni seviyorum demesine gerek yok bana yaptığı yardımları görünce
(2,544 puan) tarafından
Ayni ben masallah diyelim ❤
0 oy
tarafından
Hep olmasa da arada yapıyorum ben.. hediye alırım özel şeyler pisiririm..bı iltifatlarim var aklı sasiyo çokta hoşuna gidiyo :)
(2,544 puan) tarafından
Biraz iltifat taktiği versene kız ;) bende o pek yok klasik kelimeler kullaniyorum
tarafından
Bu ara sürekli biskolata erkeğim diyorum :) baya hoşuna gidiyor :)
(2,544 puan) tarafından
Ooo, sende baya iş var, ders almak lazim tuttum bunu :)))
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İçimde hiç bir şeyin hevesi kalmadığı için ormantik oldum :D
(2,544 puan) tarafından
Içinde yatkınlık vardir :)) olsun oda doğal. Allah muhabbetinizi arttırsın
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Romantik değilim ben hatta dümdüz odunluk var bende :D ama ince düşünürüm ince ince:D
(2,544 puan) tarafından
Yok ya,  o zaman odun sayılmazsın. Zaten romantizm karın doyurmuyor:)))
0 oy
(3,894 puan) tarafından

Ben romantik biriyimdir eşime sürprizler yapmayı severim o göre güzel giyinirim hediye alırım hep dile onu Allah için çok sevdiğimi dile getiririm hep önceliğim o olur o da bunu bildiği için beni hep el üstünde tutar Allah ondan razı olsun <3

(2,544 puan) tarafından
Karşılıklı en güzeli,  hak edene yapmak gerek, maşallah size
(3,894 puan) tarafından
Ayn öyle herşey karşılıklı bu hayatta ama bazen bazıları imtihan olur Allah sabır versin öyle kardeşlerimize
0 oy
(139 puan) tarafından
Ben hem romantik hem ince düşünen biriyimdir ama insan bı yere kadar böyle davranıyor evlenince eşimin öküzlugunu anlayınca bende bı öküz için bu kadar İnce duygular fazla dedim kestim herşeyi 
(2,544 puan) tarafından
Duygularimi kendim için gösteririm ha ama sizinki gibi karşıda değmeyecek biri varsa bende bu duygularimi coluk çocuğuma, çiçeğe , başka seye gösteririm. Allah eşinize farkındalık versin , kiymet bilsin inşallah
(139 puan) tarafından
Tşk ederim canım ama eşim değmeyecek biri değildir kesinlikle o herşeye bedel sadece öküz o kadar:))
0 oy
tarafından
Romantiklik neyle bağdaşır? Buna göre değişir bence. Eğer ince düşünce, romantizm çiçek böcek mum hediyeyse hayır, ikimiz de romantik değiliz.

Yok eğer ince düşünce ve romantizm o sormadan sırtına yastık vermek, dolabın içine eğildiğinde veya arabaya binerken eğildiğinde kafasını çarpmasın diye elini köşeye koymak, günün yorgunluğunu ansızın uyuyarak atarken onu rahatsız etmemek için kolun uyuşsa da kımıldamamak, ikiniz de sinirli olsanız bile birbiriniz için o an sakin olan kişi olmayı tercih etmenizse (vs vs uzar gider) o zaman evet öyleyiz.

Mesela yapmayacağından değil, tamamen kendim yapmak istediğimden evlilik teklifini bile ben yapmıştım.

Maskülen (verici) ve Feminen (alıcı) dengesi kurulduktan sonra aşkta gurur olmaz diyenlerdenim. Ben bir kadın olarak rahatlıkla erkeğimi mutlu edecek şeyi yaparım, genelde kadınlara yapılan bir jest olsa bile. Eminim ki eşim de bu düşüncededir.
(2,544 puan) tarafından
Günümüzün romantiklik anlayışı ilk örnek ama ben kendimi ince düşünceli olarak görüyorum oda ikinci verdigin ornekteki gibi. Her ikisinide yapan yada yapmayan var tabi. Çiçek böcek tarzi seyleri ben yapma buluyorum açıkçası. Bencede aşkta gurur olmaz
0 oy
tarafından
Çiçek almam ama hedıye alırım ya da yemeği veya cafeye falan gidelım hesap benden derım gideriz. Ama çoğu zaman ona ödetirim:⁠-⁠D
(2,544 puan) tarafından
Güzel taktik, niyet onemli canim :))
0 oy
tarafından
Sürpriz severım de yaparım da esımde yapar sağolsun hakkını yiyemem ama hıc ummadıgı anlarda yemeğe çıkarmak dısarda gezerken hadı kendıne hedıye seç vs dıye genelde ihtiyacı olan birşeyi almam çok mutlu eder esımı :)  küçükte olsa spontane gelısen şeyler daha çok mutluluk verıyor bence 
0 oy
(164 puan) tarafından
Valla kocamın son model telefonunu ben aldım, güneş gözlüğünü, son saatini de ben aldım. sık sık yemeğe de çıkarırım, tatlı boğaz işi bizden sorulur, hediye özel günler dışında ihtiyacı ne varsa alırım kişisel bakım seti, ya da beğendiği kıyafetler, yiyecekler, en basiti iş çıkışı gelirken sevdiği tatlıdan alırım. Onun dışında yorgunsa bebeğimden fırsat buldukça masaj yaparım, bazen zorla manikür bile yapıp ustura ile yüzünü simetrik şekilde düzeltiyorum. Modu bozukken alır karşıma destekler konusurum olumsuz inanç düşünce ve kalıpları kırıp daha geniş bakması için destek olurum. İyi yanlarını över geliştirmesi gereken yanlarını ifade ederim. 
0 oy
(779 puan) tarafından
Yaaaa ben çok romatigim mesela onun bana yapması gerekeni ben ona yaparım sürekli:))))
0 oy
(3,603 puan) tarafından
eşim hödük ama ben ilgi insanıyım biraz ilgiyi suprizleri severim ama eşim yapmaz 
(2,544 puan) tarafından
Peki sen yapar misin eşine
(3,603 puan) tarafından
Artık bıraktım çünkü değerde bilmiyor
0 oy
tarafından
Ben ilk sene bir sofra hazırladım bir de tişört ayakkabı aldım ilk sene ondan sonra bir daha 4 yıl oldu hiç bir şey yapmadım almadım ne ihtiyaç varsa onu alıyorum ama supriz değil çiçek falan hiç tarzım değil bir erkekte 

Sanırım kadınların da odunu benimdir 
(2,544 puan) tarafından
Daha beterleri var, odun demeyelimde romantik olmayabilirsin ama ince düşünürsün heralde eşini

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 333 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 428 göst.
0 oy
4 cevap 513 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meleknazz (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.

408,339 soru