0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından

Sorum görümcelerim hakkında aslında ben bu konularda daha önceleri de yazmıştım ama son ikidir olan olayları ve düşüncelerinizi de merak ediyorum. 

Görümcelerimin benim dış görünüşüm hakkında ignelediklerini düşünüyorum çocukları üzerinden geçenlerde işte Rabia ( çocuğu ) sence ö...e yengen kaç yaşında gösteriyor tarzı bir soru sordular bu yakınlarda da uzakta yaşayan görümcem yakında yaşayan gorumcemin yanına gelmişti görmeye gittik eşim salonda biz mutfaktayken çocuğu a..i ye burada en yaşlı kim gösteriyor diye sordu. Sürekli bu tarz konular bir olsa iki olsa anlarımda sizce ne yapmaya çalışıyorlar amaç ne?
Daha öncede ben bulaşık makinesini sıcağı sıcağına açtığımda sicakkrn acmamak gerekiyormuş yaslandiriyormus deyip birbirlerine bakıp kaş göz yapıp gulumsemislerdi  
Sürekli kilo yaşlı gosterme vb konular açılıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,566 puan) tarafından
Konuyu açtıklarında, özellikle bulaşık makinesi olayında tekrarı olursa eğer, “benim bildiğim en çok fesatlık, kötü niyet yaşlandırır insanları, o yüzden bakıyorum da sanırım aranızda en genç benim” der gülerdim.
(148 puan) tarafından
Ah çok iyiymiş ağzım hic laf yapmaz ***** ***** ezik ezik dururum sonrada keşke bunu deseydim diye veryansın ederim.
Sizce saf kötüler mi bunlar ?
(4,566 puan) tarafından
Kötü veya iyi diyemem şimdi ama cevap vermediğin için üzerine geliyorlardır.
(148 puan) tarafından
Nasıl bir aileye düştüm bilmiyorum düğün öncesi halasının kızı da gitti dağ gibi oğlan deyip duruyordu
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından
kıskanıyorlar takma
(148 puan) tarafından
İyi de insan neden kalp kırar ki durduk yerde
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Benim görümce bir kez boy konusunda yaptı bunu onda da. Eşim gerekli cevabı verdi bir daha ağzını açan olmadı
(148 puan) tarafından
Ne anlıyorlar ki
(5,039 puan) tarafından
Kndilerini üstün gösterme çabası başka bir şey değil ben bilmediğim bir yere gelin gittim 1 yıl sen bu yemeği yapamazsın sen bunu bilmezsin kabara kabara sorarlardı bende her geldiklerinde yapamazsın dediği yemeği yapardım bozulurlardı
0 oy
(706 puan) tarafından

Net kıskanıyorlar canım takma boş ver şu kulağından girsin şu kulağından çıksın:D

(148 puan) tarafından
İyi de neden kalp kırıyorlar ben onlara bir şey yapmıyorum etmiyorum neyi kıskanıyorlar anlamıyorum
(706 puan) tarafından
İşte bişey diyememen onları dahada hırçınlaştırıyo en basit tatlı dilli güler yüzlü olman gibi giydiklerin helede süslüysen dahada çekemezler kendimden  biliyorum çatlıyo ben karşılık vermeyince insan yerine koymayınca;)
(3,361 puan) tarafından
Kıskanmaları için birşey yapman gerekmiyor ki. Bazı insanların içi kötüdür sen iyi olsanda kendini yücelttiğini hisseder laf söyledikçe. Dediği gibi böyle insanlara cevap verince hoşlarına gider. Laf dalaşını severler.. Hiçte seviyelerine inme vakarlı dur. Takma bile. Sana diyorum gerçi bende kaldıramam lafı. Birşey demem ama takarım
0 oy
(205 puan) tarafından
Sen sesini çıkarmadığı sürece daha çok söyleyip dalga geçecekler emin ol kafaları biraz sıkıntılı belli 
(148 puan) tarafından
Keşke hazır cevap olabilsem artık çok istiyorum cevap vermek çünkü ailecek boyleler artık hani derler ya budama kadar geldi işte tam ordayım
(205 puan) tarafından
Ah canım bende hazır cevap değilim ama o an ağzımdan öyle bir kelime çıkıyorki bu dalga geçmek olsun ben bile kendime şaşırıyorum biraz tepki göster renk ver yoksa sen üzülürsün yap yani
0 oy
tarafından
Eski bi arkadaşın bi sözü vardı, koy g.tüne gitsin. Ya kök söktürüceksin pençelerini çıkarıp, ya da umursamamayı öğreniceksin
(148 puan) tarafından
Ortak tiksindim ki onlardan kök sokturmek istiyorum amanasil yaparım ufak birfikrim yok becerebilecegimi de hiç sanmıyorum
tarafından
Bazı şeyler içinde yoksa yoktur. Oldun olası kendini ezdirmeyen kimseye taviz vermeyen bi insan değilsen öyle olmak sonradan kolay olan bişey değil. Tavrını baştan koyacaksın bacım, taviz verdikçe b.kunu çıkarırlar mevzunun
(148 puan) tarafından
Olacam inşAllah artık
0 oy
(321 puan) tarafından
Bacım dış görünüşün de ne vardı en fazla kilon olabilir ki bundan onlara ne insan insan olsun dış görünüş mühim değil insanın görüntüsüyle değil ahlağıyla anlasiyorsun üzme kendini ama ezdirme de
(148 puan) tarafından
Aşırı bir kilom yok pek güzel değil biraz büyük duruyorum sanırım ama zaten eşimde benden 10 yaş büyük de ben onlara saygısızlık etmediğim bir şey yapmadığım sürece kalp kırmaları hoş değil kardeşleri beğenmiş almış istemiyorsa bosasin onları ne ilgilendirir.
(321 puan) tarafından
Aynen öyle canım olabilir bazı insanlar yaşından büyük gösterebilir bazısı miyon gösterir Allahın yarattığına da laf ediyorlar ya
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Tuhaf insanlar var ya... Siz bir şeye cevap verin zaden sizde de devamı gelir onlar da biraz sinmiş olur. Yoksa dozunu artırarak devam ederler maalesef. O zaman daha çok üzülürsün. 
(148 puan) tarafından
Cevap versem mi vermesem mi bilemiyorum son bulur diyorum hala devam ediyor . İzlediğim bir psikolog da en iyisinin cevap vermemek yok saymak hı öylemi filan demek olduğunu söylüyor bilemedim
(1,121 puan) tarafından
Cevap vermezseniz dozunu artırarak devam edecekler.

İlgili bir soru bulunamadı

413,157 soru

12,439,030 cevap

45,915 kullanıcı

Kategoriler

...