Hemen hemen senin gibiyim 4 çocuğum var 44 günlük bebeğim var 10,5,ve 4 yaşında kızlarım var emin ol çok yoruluyorum ama herr isteklerini yerine getirmiyorum ha ufak tefek ödüllerim oluyor ama karşılıklı bende yokluk içinde büyüdüm evet zor yaşantımız oldu ama en azından şuan varın değerini biliyoruz ve çocukllarımıza bazeen hayır demeyi öğretmemiz lazım
Diyelim markete mi girdik şart koşarım hepsine param yok tek birşey alma hakkınız var ne alıcaksınız diye 3 de tek bir yiyecek üzerine karar verir ve markette sadece istediklerini alıp çıkarım ağlama yok zıtlaşma yok ısrarla isteemek yok baktım yok ağlıyor direk çıkarım ve birdaha bu hareketleri sergilerde bundan sonra hiçbirşey almam deyip uyarırım ve kuralda kararlı olunursa yerinde olur
Ev içinde de diyelim didişiyorlar her birinee görev veririm tek tek odalara gönderirim dağıttıkları yerleri toparlarlar ve geliirler otururlar
Ve tek tavsiyem sabır büyüdüklerinde geçicek ama bizde de artık derman kalmicak ama sadece sabır Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah ❤️