0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (7,148 puan) tarafından
Makinam Beko annenimki de aynı marka farklı model benden bir yıl önce aldı benimki 5 onunki 6 yıllık ikimziinki de ön tarafı çürüdü pas içinde kaldı annem 2 milyar verip ön tarafını komple değiştridi bizimki de zaten çok ses yapıyor yıkarken belki bozulur diye yaptırmak istemedim şimdilik idare edeiyorum yıkması güzel ama

Bu markanın ürünleri hep mi böyle kaynanam da Arçelik aldı üç sene önce onunki de benimkinin birebir aynısı dış görünüşü programları filan . Zaten yetkili servisi Arçelik ve Beko aynı fabrikada üretiliyor demişti . Onunki de çok ses yapıyor olugu yerde geziyormuş garantisi doltuktan sonra böyle olmuş ama

Bi daha Beko ya asla yaklaşmam diğer markalarda da bu sorun var mı çok kötü duruyot makinamın önü

5 Cevaplar

0 oy
(16,030 puan) tarafından
Benimki Samsung. Daha ilk günkü gibi duruyor heryeri. 11 yol oldu alalı. Bende keşke bozulsada biraz büyük bişey alsam diyorum. 7 kiloluk küçük geliyor. 
(7,148 puan) tarafından
Benimki de 8 kilo hatta daha büyüğünü almak istedim de yeni evlendiğimiz zaman fazla bütçemiz yoktu battaniye Yorgan yıkamak için büyük kolaylık. Seninki de taş gibiymiş mübarek iyi dayanmış valla
(16,030 puan) tarafından
Benjmkinin zaten 10 yıl parça garantisi vardı. Sorun olsa yaparlardı. Motoru da sağlam çikti. Gerçi buz dolabimda Samsung ama ondan memnun değilim.
(7,148 puan) tarafından
Eskiden beyaz eşyalar daha sağlam oluyordu 7 sene garantisi oluyordu herşeyin şimdi iki sene üç sene ancak çünkü hepsi dandik seninki de o eski sağlam makinalardanmış demekki
-Reklam-
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Beko kullanıyorum 4 sene oldu ilk günkü gibi bi sorun yok aynı marka kaynanamda var  5 yıllık oda onunkinden ses geliyor bence kullanmaylada alakalı bir şey banyoda mı duruyor makineler
(7,148 puan) tarafından
Daha önceki evimde murfaktaydı cnm ama kenardaydı yani su temas edecek şekilde değildi hiç bu evimde de lavaboda ama şöyle bi alaturka WC var bide banyo var ayrı ayrı ikisinin girişinde de bir koridor var orda duruyor şuan kenarda yani. Annenimki evin giriş koridorunda duruyor aldığından beri suyla teması sıfır yani ama o da öyle oldu
(5,184 puan) tarafından
Sizinki Büyük ihtimalle banyodan nem alıyor o yüzden pas tutmaya başladı ama annenizin ki neden oldu bilemiyorum
0 oy
tarafından
Regal bizimki paslandi deterjanligin alt kısmı.   Boyattik yine aynısı oldu . Duruyo şimdilik belki köye götürürler yenisini aliar
(7,148 puan) tarafından
Değiştiriyolarmış canım ama 2 bin lira yani üstüne biraz daha koyup yenisini almak daha mantıklı eski makinaya masraf yapmak gereksiz aslında. Bende idare edeyim de yenisi alırız diye bakıyorum
tarafından
Aynen 7 kiloluk bu. Daha büyüğünü istiyorum perdeler sığmıyor
0 oy
(7,537 puan) tarafından
Benımkıde Beko 8 yıl olcak kullanalı bıde banyoda olmasına rağmen hıc ne paslandı nede çürüdü ben memnunum 
(7,148 puan) tarafından
Aslında eski makinalar daha sağlam okuyor diyolar mesela eskiden makinalar hep 7 yıl garantiliydi şimdi ise 3 yıl çünkü daha dandik seninki de o sağlam makinalardanmış demekki bizmkiler kum gibi dökülüyor şuan
(7,537 puan) tarafından
Beyaz eşya bence şans işi canım yaa benım fırın hariçherseyım Beko derın dondurucuyu alalı 1 seneden fazla oldu 3 yıldı üstüne para koyduk 7 yıl garantiye uzattık
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Evde rutubet olunca oluyor eski evimde 4 yil sapasağlam duran makinam simdiki evimde 1 yılda çürüdü 
(7,148 puan) tarafından
Hiç rutubetli evde oturmadım cnm ama eski evlerimde makina hep murfaktaydı belki ocağın buharından zarar görğdyse bilemiyorum. Ama anneminki evin giriş koridorunda mutfakla banyoyla hiç alakası yok onunki de aynı oldu nasıl iş anlamadım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 490 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 395 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 432 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Zeliha2020 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.