0 oy
760 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bla Black Black Black.              

30 Cevaplar

+6 oy
(647 puan) tarafından
Bence bu bohça falan işleri komple kalkmalı..laf etmek isteyen her türlü ediyor zaten, masrafa gerek yok. O konulan patik,lif falan da zaten genelde kullanılmıyor. Laf edenlerin görgüsüzlügü ayrıca 
-Reklam-
+4 oy
(15,719 puan) tarafından
Bu lafların sana dendiğini diyen kimse kesin bu laflar o kişinin fikridir. Birileri böyle bişey demişse bile gelip sana yetiştirmeleri çok saçma. 
+1 oy
tarafından
Çok birsey koymamıssin gibime geldi aslında elti olarak kaynanainda az bir bakması gerekti senin kine
(4,497 puan) tarafından
Ne koyması gerekiyordu merak ettim ben şuana kadar hiçbir yerde eltinin bohça hazırladığı görmedimde duymadım da
(767 puan) tarafından
Kız daha ne yapacaktı arızalar bulmuşsunda ne istiyosun ne gelirse sağol dersin gelen hediyeye de az çok denmez yani hiçmi görmemişler az ne demek yahu  ayrıca kaynana niye baksında karışsın ya ay ben çok sinir olurdum kaynanam bakıp bide az dese beğenmedim dese falan onu bile götürmezdim
0 oy
(752 puan) tarafından
Kim demiş anlamadım
(294 puan) tarafından
Bohca açılınca ordaki bi kac ş...... kadın
(294 puan) tarafından
Bnde tanımıyorum
(752 puan) tarafından
Onlar kendi b.oklarına baksınlar senin için eltin önemli onun beğenmesi önemli boşver
(294 puan) tarafından
O beğenmiş bişy demedi
0 oy
(4,497 puan) tarafından

Ben bohça bile vermedim :D el öpmeye geldiğinde de para verdim o kadar

(294 puan) tarafından
İyi demişsin valla
(294 puan) tarafından
Keske bnde para verseydim
(4,497 puan) tarafından
Takılmayın böyle şeylere ben doğumum yakınken nişan yaptılar işlerine koşturdum nişan da oturdum ona bile tonla laf etti kız tarafı ayy sen elti misin yazık filan diye çok umursamadım boşverin sizde eltiniz iyiyse akraba sadece kuru kalabalık
(538 puan) tarafından
Benim büyük eltimde karnı burnunda yaptı bochacmi Nisan alisverime cagrdm geldi Allah razı olsun
(4,497 puan) tarafından
Bizi sadece ayak işlerinde haberdar ettiler onlar
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çok terbiyesizlermiş ya hediye gelen şeye öyle mi denir . Bende evlendim kimeden bişey görmedim olsaydı da Allah razı olsun der geçerdim
(294 puan) tarafından
Bnada akrabalarım getirdi ne getirmişler se Allah razı olsun
0 oy
(747 puan) tarafından
Kim demiş ki öyle eltin mi yoksa akrabaları mı 

Ayıp etmişler ama özenip yapmışsın sonuçta
(294 puan) tarafından
Akrabalar demiş elti değil
(747 puan) tarafından
Aman kndileri ne yapmış sanki boşver salla
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Yani ne koyacaktin başka, bırak görmemiş insanlara ne versen beğenmez. 
0 oy
(14,666 puan) tarafından
Bana da eltimin annesi hazırlamış çok teşekkür ettim emek verdiği için millet teşekkür etmeyi unutmuş 

Ne bekliyorlarmış acaba 
0 oy
tarafından

Onlar b.ok yesin diyesim geldi:woot:

0 oy
(5,118 puan) tarafından
Buny sana kim söylüyor 
(294 puan) tarafından
Eltim dedi ortanca
0 oy
(364 puan) tarafından

:woot: aman Allah im birde bu elti bohcasi olayimi var? 

ben nişan takisini düsünürken bunu hic dusunmemistim...

yazina gelirsek canim bence guzel yani ne bekliyorlarmis yada kendileri eltilerine ne alip koymuslar :getlost: millet hep kusur arama derdinde

(364 puan) tarafından
bende yapmam o zaman.
gerci benim kaynanam bana hazirlamamisti bakalim ne yapacak bu sefer :D
(4,497 puan) tarafından
Benim kaynanam da bana yaptı eltime yapmadı :D
(364 puan) tarafından
:D iyiymis ne guzel şanslisin
(4,497 puan) tarafından
Ne şans ama 36 beden bana 40 beden etek gelmişti ahhshshs
(364 puan) tarafından
:-D :-D
0 oy
tarafından
Daha ne yapacakmışsın  pardon da 

Agzı olan konuşuyor götu olan oturuyor boşversene ya 
0 oy
tarafından
Benim.bildigim elti bohça götürmez. Kaynana tarafi götürür. Yengem bile elçisini hicbisey yapmadı.yapmak.zorundada değildin kimse seninle küsmezdi .Sen 100 tane bisey koysaydın yine memnun olmazlardı .
(294 puan) tarafından
Bncede Bn alıp sandığımımı boşaltıp koyacam ya icimden ne geldiyse koydum
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Kendileri saraydan gelmiş heralde bohça begenmiyorlar
0 oy
tarafından
Bende elime bohça yapmıştım eşim issizdi o zaman Bi de evimde ne fırsat onu koydum tam hatırlamıyorum hatırladığım havlu patik tülbent bebek elbisesi tek kişilik nevresim seccade tesbih bunları kesin başka şeylerde vardı unuttum ha lif mesela eşime damat bohcasi yaptığım taşlı bohcaya sardım 3 sene sakladığım Nisan başımı bozdum tule sarayım diye üstüne takacak susum yoktu Nisan başımın üstündeki taşlı toka mi taç mi ne varya  onu sardım başka tule sus yaptım diktim burda post açtım hatta herkes inşallah ettin kıymetini bilir dediler keşke benim ettim olsaydın dediler sonuç noldu biliyo musun 5 Ay evli kaldılar bu süreçte arayıp sormadım bile evine gidip gelmedik rahatsız etmeyelim diye nadiren 1 2 ben aradım aramiyo demesin diye 1 2 de o aradı boşanma kararı aldılar çıktı gitti babasının evine önce kwynimi engelledi sonra benim numaramı sildi şu gün oldu bak 2 3 aydır boşanma aşamasındadır kaynanam kayinbabamin numarasını hala silmedim ilk benimkini sildi ve bu bohça olayından fazlasını yaptım ben ona o yüzden kim be demiş diye düşünme çok bile yapmışsın 
(294 puan) tarafından
Ayy seninki de üzücü olmus
(294 puan) tarafından
Ayy seninki de üzücü olmus. Yha
tarafından
Hiç umurumda değil ben ne yaptıysam karnım için yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım kafama takmam ama sana tavsiyem sende kim ne demiş takma herkese ederi kadar değer ver
0 oy
(1,345 puan) tarafından
yapilmadi yapmadim hatta benm adima yapilmis utanmaz işte işleri o zaten yapmadiklari seykeri yaptik ettik yapmasi gerekenleride görmezden gelip yapmamak evlenmeden once ailesi hic onemli deil onlarla evlenmiyorum demistim buyuk konustum sirf ailesi icin bosanirim rezillik diz boyu takma sende
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Daha ne olacakmış ne bekliyorlarmis acaba
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Bizim gelin ve annesi de annemin hazırladığı bohçalara laf ettiler. Halbuki annem bir kız çeyizi kadar koymuştu herseyden. 15 yazma 20 lif 10 patik 15 havlu 2 battaniye nevresimler 2 örgü yelek el örgüsü şal. Daha bir sürü şey. O bile yaranamadı yani :) bende onlarin öyle dediğini duyunca vazgeçtim hazırlamaktan. Ev hediyesi alacam kendi seçtiği bir şeyi. Hiç uğraşamam kimseye birşey beğendirmeye. 
(4,497 puan) tarafından
Anam bana gelen nişan bohçasını görselerdi yüzük atarlarmış o zaman şok oldum kadın bi canını koymamış
(1,166 puan) tarafından
Zaten getirmeyenin daha çok şansı oluyor. Annem kendini heba etti yine yaranamadı valla. Üzüldüğüyle kaldı kadın. Daha bir sürü şey vardı yazamadım:)
(4,497 puan) tarafından
Kız 36 beden bana 40 beden  etek koymuşlardı hatta dopurunca giyersin diye dalga geçmişti :D 2 evladım var hala içinde kaybolurum eteğin
0 oy
tarafından
Haftaya eltimin gelinine bohça gidecek galiba direk 2 bin takicam böyle koyunca az geliyor insanlara kimsenin dırdırıni çekemem hatta belki gram takarım bilmiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

409,901 soru

12,323,807 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...