0 oy
770 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bla Black Black Black.              

30 Cevaplar

0 oy
(538 puan) tarafından
Bizimkide aynısını yaptı neymisbo elitmis biz köyl7 gibi yapmışız onlar ve okumuş kizlar böyle şeylere vakit harcayamazmiş tek tek bohça olmadı kabul edilmedi annesi zahmet etmeyin vs dedi sadece geline bu zahmet değil adettir yani neymiş ztn istese. İysini alincakmss lafa bak bn sok haketmeyene bir bardak su vermemek lazm okadar ugrastk süsledik büyük eltim kaynanam bide aksine biz dedik anne sunuda köy bu az bunuda köy nankör
-Reklam-
0 oy
(1,176 puan) tarafından
Asla laf etmedim etmemde. Ama yerinizde olsaydım çarşaf takımı koyardım elbise yerine 
0 oy
(2,940 puan) tarafından
İşte bu yüzden ben eşimin annesine asla istemiyorum kimse kimseye yapmasın dedim. 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Valla bana kimse hiç bir şey getirmedi. Şahsen biri düşünüp getirse çok sevinirdim. Maalesef şu evlilik olayına giden her adım pahalılık ve gösteriş meraklısı olunmuş. Şu zamanda evlenmek çok zor.
0 oy
tarafından
Ara bozmak için laf taşıyan cennete giremez. Bunları size söyleyen kimse ondan uzak durun.
0 oy
(13,357 puan) tarafından
annem kaynanamla konuştu başta bohça ister misin diye, annem de kayınvalidemde gerek yok dedi. ha arada hediyeler vs verdik aöa bohça adı altında değil. gerek de yok zaten. Hediye hediyedir arkasından konuşmak ayıptır. zaten şu devirde hala bohça olması da ayrı komik 
0 oy
(103 puan) tarafından
Terbiyesizler
0 oy
(334 puan) tarafından
Nasıl kötü olabilir bı dünya masraf bana hiç bişey yapılmadı ben çok sevinirdim zaten millet her zaman konuşur boş ver sen 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Ben kendi bohçamda sadece damat bohçasının icindeki özeldi onun dışında şaldan tut da çoraba kadar baştan ayağa eksiksiz her şeyi herkese 3er koydum istemesem koymazdim ayni sekilde sen de oyle kimse de şöyle olmus boyle olmus diyemez diyen de görgüsüzdür bence neyse ben yaşlarına göre farklılık gösterir tabi herkese ayrı koymuştum kaynanaya da diğerlerine nazaran bi tık daha özenliydi 
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Elti bohçamı yaparmış ya kaynana yapar birtek bizde de kaynanam tek yapar sem eltisin içine tek altın bile koysan bu altın koymuş rezillik derler yapmasaydın bizim adette yok diyip gönderseydin

İlgili bir soru bulunamadı

410,707 soru

12,357,670 cevap

41,163 kullanıcı

Kategoriler

...