0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba çoğunuz beni biliosunuz Allah razı olsun hepinizden yardım edenlerde oldu ben iki küçük çocuğumla kirada yanliz yaşamaya çalışıyorum sizden ricam İstanbul'da evlere iş veren bildiğiniz yer varmı yada merdiven silmede olur cocuklarla anca onları yapabiliom normal ise giremiyorim lütfen eve iş veren bildiğiniz varsa mesajdan dönüş yapabilirmisiniz teşekkür ederim 

3 Cevaplar

0 oy
(619 puan) tarafından
Canim cevrende corap fabrikası giyim tekstikl atolyeleri varsa gidip onlara evde ek is yapmak istiyorum dersen yardimci olabilirler ben bi ara corap temizlemistim evde duzine başı 1.5 tl ydi o zamanlar 3 cuval yapmistim 70 tl anca almistim gecen de boncuk aldim tanesi 1.30 tlydi 75 tl lik ancak yaptim cocuklarla ve cok yorucuydu yani ancak fabrikalara gidip talebini iletirsen bir tane de icerden tanidik bulursan oyle eve ek is alirsin 
tarafından
Haklısın canım bende tesbih dizme yaptım bir ay boyunca uğraştım 300 TL aldım çok az ücretler beden boyle bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yokmu kızlar 
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Belirli işleri zaten sen biliyorsun, yazmışsın da ama hiç anket doldurarak para kazanma olayına baktın mı? He bu sana ek bir gelir olur ancak asla maaş gibi paralar kazandırmaz ama bir araştır istersen. 
tarafından
Anket para kazanmak nasıl basvurucam
(4,575 puan) tarafından
İnternetten üye oluyorsun ama önce güvenilir olanları biraz internet yorumlarına göre araştır. Sonra üye olup anket dolduruyorsun, hatta yabancı siteler daha fazla kazandırır aslında ama dil durumu nasıl ilerler onu bilmiyorum. Belirli limitlere ulaştığında da talep ediyorsun ödemeyi yapıyorlar.
tarafından
Ben bu arastiriyim isallah olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 332 göst.
16 Temmuz 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 283 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 163 göst.
8 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu