0 oy
985 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,452 puan) tarafından
Ben annemdeyim başka şehirde. Eşim evde dedim dolabımda elbise var kargolar mısın düğün var kardesim için. Göndermiyor,sizin eşiniz olsa gönderir miydi? Bana mi çok tuhaf geliyor eşimin bu halleri yoksa normal mi. Bana göre altı üstü bir elbise paketleyip arabaya binip kargoya gidip gönderecek. Neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Eşimi çok seviyorum iyidir anlaşıyoruz güzel ama bu yönünü hiç sevmiyorum. Böyle olunca ben de onun ailesine olumsuz tutumda bulunmak istiyorum. Haksız mıyım?

43 Cevaplar

+1 oy
(1,971 puan) tarafından
Hiç eşime sormadim daha önce ama gönderir diye düşünürüm göndermede burda yenisini alırım derdim daha çok para mecbur göndereceğini saniyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,332 puan) tarafından

Onun ailesinin ne suçu var şimdi burda da onlara olumsuz tutumda bulunmak istiyorsun onu anlamadım suç kocanın :D

Benim eşim burdan kargoyla gönderene kadar al bi tane yenisini derdi. Almazsam gönderirdi :) 
+1 oy
(1,922 puan) tarafından
Benim eşimde kargo fobisi var sipariş ver gel desem yapar ama kargo deme 
+1 oy
(5,188 puan) tarafından
Ben eşimden ne istersem asla geri çevirmez üzerine para gönderir elbise al der
+1 oy
(19,528 puan) tarafından
Her güzelin bir kusuru vardır. Benimkinin de kötü huyu bı yerden Al bırak olayları zayıf. Ailemden öyle görmeyince garip geliyo bana da. Ama onu öyle kabul ettim. Bı de çöp dökmez 
+1 oy
tarafından
Söylene söylene gömderırdi:⁠-⁠)
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Kardeşimin düğünü ise gönderir ama başka türlü asla gondermez
+1 oy
(6,897 puan) tarafından
Öyle eşyalarımı felan vermem birşey demez ama kargoya gideceğini sanmıyorum 
+1 oy
(885 puan) tarafından
Benimki olsa aşkım yenisini al gözünü seveyim beni kargoya gönderme der
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Eşimden ne rica etsem yapar ki normalde işine gelemyen hicbirsey için kendini yormaz ama ben koşulsuz el üstünde tutarım  eşimi ne dese istese ikiletmem yaparım oyuzden ben ne dersem oda gönülden yapıyor 
+1 oy
(5,464 puan) tarafından

Eşim kesin gönderir ama para gönderir anında git istediğin elbiseyi al der :D buradan oraya kargo ile elbise mi gönderilir der :)

+1 oy
(13,060 puan) tarafından
Gönderir ve evet tuhaf
+1 oy
(4,014 puan) tarafından
Benim eşim yollardi yaa sıkıntı yapmazdı 
+1 oy
(142 puan) tarafından
Benim esim gonderir bunda birsey yokki neden gondermiyor
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Kargo parasına az daha ekle yeni elbise al kargo paraları da uçtu
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Evet gonderir sorun etmez boyle seyleri. Yenisini de al der. Bulursam da alirim gittigim yerden. 

Ama sizin dugun onceden bellidir yani neden goturmediniz. Elbise yani benim en son unutacagim seydir. 
0 oy
(585 puan) tarafından
Gobdermiyorsa yeni kıyafet al :)
0 oy
(540 puan) tarafından
Müsait olursa gider 
0 oy
(1,039 puan) tarafından

Göndermez 

Her şeyi de kargoya git deme benimkine :D

0 oy
(4,757 puan) tarafından
r sırf elbiseyi bahane edip kargoya vermek yerine kendi gelir ben biliyorum eşimin huyunu :)

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 397 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bilmemne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,089 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
8 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,518 soru

12,275,067 cevap

37,714 kullanıcı

Kategoriler

...