0 oy
695 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Eşimin google playda kitaplık kismina baktim hep cinsel icerikli seyler ve anime şeklinde heryeri açık kadınlar var sizce bu tarz şeylere bakmismdiir herkestemi cikiyor aslında 2.sini düşünmüyorum ama bir umut....

15 Cevaplar

+1 oy
(1,812 puan) tarafından
İçini ferah tut cnm bende de eşimde de cikiyo bunlar hatta bende ilk eşim de görüp sonra kendi tlmden bakınca anladım 
-Reklam-
0 oy
(664 puan) tarafından
Ona nerden bakılıyor şöyle hemen esimede kendime de bakayım yazayım sana 
(9 puan) tarafından
Google playdan kitaplik kismi sizin icin öneriler vey cizgi roman kismindanda olur
(664 puan) tarafından
Bakıyorm
(9 puan) tarafından
Bekliyorum sizi
(664 puan) tarafından
Özelden yazdım
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Simdi kendiminkine baktim bana onerilenlerde cok alakasiz kitaplar var cinsel icerikli degil ama bilim murgu vs vs vs ilgimi cekmeyen türden.En cok satanlar kisminda ise baya sapık kitaplar var 
0 oy
(709 puan) tarafından

Bende boyle esimede baktim yok zaten esim telefondan pek anlayan biri degil ekrana bi yazı  bile gelse hemen bana sorar bu ne doye

image

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Uygulamaların yüklenen yüklü olmayan diye indirilenleri gösteriyor ama kitaplarda da vardır bence
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Canım bndede bunlar çıktı hiç aratma falan yapmadım nedir bunlar çıkıo demekk
(13,668 puan) tarafından
suç ve ceza benim burda ne işim var diye bağırıyor fjsgsjdh:)
çok satanlarmış zatrn baksana millet sapık
(11,620 puan) tarafından
Tövbeler olsun. Tabi her önüne gelen kitap yazarsa öyle olur. Watpat midir nedir isteyen herkes yazıyor
(3,534 puan) tarafından
Bilmiomki canım Google playdn baktım arkadaş söylemeyene kadar hiç aklıma gelmemşti:)
(436 puan) tarafından
Ben de de bunlar çıkıyor. Yan kısımlarda da alakasız şeyler çıkıyor
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Eğer öyle şeyler yaptigini düşündüğünüzde gerekeni yapmayacaksaniz didikleyip durmayın su adamların telefonlarını .özel alan diye birşey var  bu kadar üstüne düşerseniz bı yerleri kalkar adamların .
(1,253 puan) tarafından
Kimsenin alnında "ben bunu yapıyorum" yazmıyor. Böyle böyle öğreniyorlar ne halt olduklarını.
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Bende öyle şeyler çıkmıyor demek bakmiski çıkıyor 

image

0 oy
(703 puan) tarafından

Benim böyle çıkıyor hiç arama yapmadım 

image

0 oy
(3,513 puan) tarafından

image

Bak canım bu ilk başta girdiğimde vardı. Özellikle cinsel bir sayfa bulup bastım

image

Bu da özellikle bi cinsel sayfaya bastıktan sonra sana özel kısmı full cinsel içerik. 1 tane tıklamama rağmen çıktı

0 oy
(103 puan) tarafından
Bende baktım bende de var en çok satanlar kısmında kitabı satın almış olsa telefonunda yüklü olur ücretli kitaplar. 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
En çok satanlar kısmına mi baktın? Eğer oraya baktiysan kullanıcıların en çok satın aldığı kitaplar listeleniyor. Ben ve eşimde aynı kitaplar çıktı. Hem cinse içerikli kitaplar hem diğer kategorilerden. Eğer size özel kısmına baktiysan araştırdığı şeylere göre telefon öneri yapıyor. Hemen günah almak istemem ama pek masum bir şey değil gibi. Çünkü ben ve eşimde sizin için önerilenler kısmı boş. Mesela ben googleden bir yemek tarifi baksam instagramda karşıma o tarzda reklam çıkıyor. Veya trendyoldan bir şeye baksam hemen flo , Lcw reklamı falan çıkıyor. 
0 oy
(408 puan) tarafından

Müjde! 2. İhtimalde ki umudunuz gerçek. Bende çıkana bakın 

image

Allah bildiği gibi yapsın bu rezilleri. 

Bu arada ilk kez bu vesileyle kitaplar kısmına geçtim e-kitap hiç benlik bişey değil. Yani bakmadığım şeyler çıkmış. 

0 oy
(615 puan) tarafından
Bende de cikiyo cnm o. En üstte hatta anime tarzı içini rahat tut herkezde cikiyo galiba
0 oy
tarafından

Ben de baktim yazdigin seyler bende de cikiyo daha once hic girmemistim . Turbanli karim merve ,turbanli ablam, fotograflar da o bicim :dizzy: tovbe ne hallere dustuk siradan insanlar mi yukluyo bunlari nedir boyle kitap mi basilir 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,415 göst.
0 oy
10 cevap 1,406 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
0 oy
0 cevap 140 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...