0 oy
231 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar oğlum sünnet oldu bugün 5 aylık çok ağlıyor ne zaman geçer ne zaman düzelir o ağladıkça ben kahroluyorum kaç günde iyileşir bilgi verir misiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(566 puan) tarafından
Ağlaması yarın kesilir bir gün devam ediyor.hayırlı uğurlu olsun inşallah geçmiş olsun  canım
(44 puan) tarafından
Evet bacım
(49 puan) tarafından
Nerede yaptırdın sünneti benimde iki oğlum var biri küçük biri 3 yaşında nasıl olacak bilmiyorum
(44 puan) tarafından
Eve doktor geldi canım
(566 puan) tarafından
Bende kayseriliyim kayserideyimde
(44 puan) tarafından
Özelden yazdım
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Baziları kantaron yağı fln sür demişti ama ben hiç sürmedim doktor krem vermişti bira ondan sürdüm çokta sürdürmedi oğlum(ben evde sünnet ettırmıştım bu arada kendi köylümüz olan bir doktora kendi özel kliniği var)arada açık durduruyordum 4 günde fln iyileşmişti hatta 2.günü hoplayıp zıplıyordu ağrısı geçince.komşum özel hastanede yaptırmış 10 günü ğeckın iyileşemedi çocuk pipisinde fln değişik şeyler takılıydı çok saçma ğelmişti bana
(44 puan) tarafından
Bende evde yaptırdım canım :)
(528 puan) tarafından
Nasıl yani doktor eve mi geliyor
(44 puan) tarafından
Evet steril malzemeleri ni alıyor ne kullanılıyorsa işte geliyor evde yapıyor gidiyor
(528 puan) tarafından
Anladım canım. Esimin  arkadaşinin kliniği var . Benim oğlumda sünnet olmamış daha .
0 oy
(257 puan) tarafından
Canım bende evde yaptiridm ilk gün sabaha kadar ağladı ikinci gün gece 12 ye kadar ağladı 3 üncü gün hicbirsey kalmadı 
0 oy
(410 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun ☺️
(44 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Klipsli yaptırdıysan klips çıkana kadar ağladı benim oğlum 
0 oy
(163 puan) tarafından
4 aylikti benim tıkanıklığı vardı idrar yapamiyordu mecburi yaptırdık ilk gün ağladı sonra bez de çabuk iyi oldu çok ağlıyorsa ağrı kesici ver sabah akşam ertesi güne bir şeyi kalmmaz krem sür bezini çok ıslak birakma geçmiş olsun
(44 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Ilk gun agri olur normalde onun haricinde ilk 4 5 gun fitil kullanabilirsiniz. Arti olarak antibiyotikli krem ve agri kesici krem surun pipi ucuna elinizle degil sadece sikarak. Birde karton bardak veya sunnet bezi kullanabilirsiniz yapismamasi onemli.10 gune iyilesmis olur.
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Benimde oğlum 3 buçuk aylık Perşembe günü sünnet ettirdik eşimin akrabasıydı evde yaptırdık ilk oğlumuda ona yaptırmıştık sağolsun Perşembe günü sünnetten sonra uyuşturmanın etkisi geçince bir ağladı 4 5 saat susturamadık anestol krem var onu sürdük ağrı kesici bi çay kaşığı verdik çocuğum artık ilaçlar mı etki etti ağlamaktan mı yorgun düşüp uyudu bilmiyorum o gece altını açık bıraktık uyumadık hiç ayaklarını oynattığı için tuttuk sabah da çişini yapınca ağlamayınca artık bağladık ama sünnet külodu taktım pipisi beze değmesin diye üç gün faln sesi çıkmadı ama dündendir hafif huzursuz galiba kaşınıyor eti kaynaşıyorsa artık bizde dönüyor faln ona dikkat ediyoruz bakalım tamamen ne zaman geçecek bekliyorum 
(44 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun zor ya canım
(1,463 puan) tarafından
Amin evet zor bide bizimki dönmeyi tutmayı atılmayı keşfettiği için bir ay daha erken yapsaydım keşke diyorum çünkü kısıtlıyoruz dikkat etmeye çalışıyoruz çocuk bu sefer ağlıyor yapmasına izin vermediği iz için , bakalım yarın bir hafta olacak tam ne zaman iyileşir bilmiyorum umarım sizin de rahat kolay geçer
(44 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu

401,991 soru

12,034,329 cevap

36,262 kullanıcı

...