0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (776 puan) tarafından
Dogum normal olursa ebeler yapıyor doktor gelmiyor yada en son bebegi cikarmayi doktor yapıyor diye duyuyorum dogru mu acaba

32 Cevaplar

0 oy
(4,270 puan) tarafından
Bende her şeyi ebeler yaptı valla 
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Evet ebeler yaptırıyor
0 oy
(8,892 puan) tarafından
Doktor gelmişti bende 
0 oy
(6,881 puan) tarafından
Daha bi kaç saat önce doğurdum ebe doğurttu
(360 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun birkaç saat önce doğurup nasıl eline telefon alıp bakabildin helalll olsun sanaaa
(6,881 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım eşimi içeri almadılar onunla konuştum ve tel elimdeyken post açtım
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Bende 9 ebe vardı doktor en son beni kontrole geldi dikislere bakmak için 
0 oy
(709 puan) tarafından
4 dogum yaptim 4 unde de doktorumu  dogum zamani hoc gormedim acil bir sorun olmadikca gelmiyorlar
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Doktorda vardı ebede vardı 
0 oy
tarafından
Özel Hastanede doktor doğum yaptırır. Devlet Hastanesi'nde ebeler. ( Vajinal doğum için)
0 oy
(2,288 puan) tarafından

Son ana kadar ebeler yardımcı oluyor tam yumurta kapıya dayandı mı doktorlar devreye giriyor genelde :)

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Her iki doğumumu da özelde yaptım ilkinde gece olduğu için doktor yetişemedi 3tane ebe ile doğum yapmıştım ikincide de doktorum vardı aynı şekilde 
0 oy
(608 puan) tarafından
Benim doğumumda 3 doktor 1 ebe vardı doğumu doktorlar yaptırdı ebe sadece elimi tuttu
0 oy
tarafından
Valla ben onu bilmiyorum canım ama ben özelde sezeryan yapmıştım gecenin ikisinde doktorum gelmişti normal yaptı arkadaşım oda gece yaptı ona da doktoru geldi
0 oy
(321 puan) tarafından
Vallahi bende stajer ogrenci ypti ve beni mafetlleri hakkim helal degildir asla ve ben suan korkumdan o hastaneden iceri adim dahil atamiyorum.piskolokimi.bozdular 
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Doktor yaptırdı doğumumu ve devlet hastanesiydi. 1 uzman 2 asistan doktor. 2 ebe. Zor bir doğumdu riske atmak istemediler 
(7,787 puan) tarafından
Niye zordu canım geçmiş olsun
(2,368 puan) tarafından
Bebeğin boynuna iki kere kordon dolanmış çıkması çok zor oldu ve benim yapım normal doğum için yeterince uygun değilmiş ama ne yazık ki doğum ilerleyince farkedildi
(7,787 puan) tarafından
Ay Allah korumuş . Doğum travması oldu mu peki
(2,368 puan) tarafından
Olmadı hayır. Doktorlar cok iyi muamelede bulundular çünkü ebeler de öyle kimse kötü davranmadı onlarda durumu iyi yönetti ben de.
(7,787 puan) tarafından
Maşallah. Benim ilk kızım 2190 gram doğdu dedim ki her kadın bu güzel anı yaşamali muhteşem bir şey ama ikinci kızım 3710 gram doğru 2 dk sürdü çatala çıkıp yavrumu kucağıma almam ama bana iki sene gibi geldi bir ara yalvardım nolur beni biran önce kurtarın diye :/  kilosundan dolayı mı bilmiyorum bende korku bıraktı o doğum anı . Halbuki hastane de doğum ekibi de çok iyiydi çok ilgiliydi ama benim o kafasının sıkıstgini hissetmem beni bitirdi :/
(2,368 puan) tarafından
Doğum çok muazzam ama çok da riskli gerçekten binbir duyguyu yaşıyorsun o an. Ben de şimdi şimdi düşünüyorum ya bana bişey olsaydı ya çocuğuma olsaydı vs.
İkinci bi çocuğum olursa mesela sezeryan olacağım çünkü doktor bana sen bir daha normal doğum yapma dedi onu unutmam artık ben. Çocuğu riske atamam,kendimi de atamam
0 oy
(4,796 puan) tarafından
İlk doğumum normaldi 23 civarıydı saat acil doktoru girdi doğumuma 
(4,796 puan) tarafından
Ebelerde film izler gibi izledi belli bir yere kadar
0 oy
tarafından
Ebeler oluyor genelde doktor acil durum olmayınca gelmiyor
0 oy
(17,440 puan) tarafından
Herhangi bir sorun yaşanmadığı sürece ebeler yapıyor doğumu. 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Bende ebeler hemşireler yaptı geceydi ama 
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Bende sancı takibini ebe yapmıştı. Sonra tam açılma oldu sanırsam dr u çağırdı evden, geceydi. Çatala çıktım zaten kısa sürdü doğum oldu. 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Özelde yaptım. Doktorum vardı doğumda. Doğumun başından doğum bitişine dikişlere kadar doktorum yaptı. Ebe yanımda elimi tuttu, talimat verdi, üstüme çıktı filan. En sonra da farklı bir ebe kanları temizliyordu. Sonra yürüyen sandalyeye oturttular odama geçtim. Dedim ben kendim giderim sen rahatına bak ben hallediyorum demişti. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 724 göst.
10 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Hdceken (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrashnn (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nehrcanm (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 847 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

411,599 soru

12,390,807 cevap

43,779 kullanıcı

Kategoriler

...