0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Arkadaşlar bu sabah kaynanam yataginin altindan makasbuldu makasi siyah dugumlu bi iple baglamişdilar bu ne anla gelir ustelik evde kulandimiz makasin aynisiydi bi şey anlamadik anlayan yardimci ola bilirmi

2 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
Canim ne büyüsu bilemem ama buyu olan insani sana anlatayik devamli bi bas agrisi sinir gunduzleri uyumak isteme gece uykudan defalarca uyanma hic biseyden memnun kalmama surekli terleme hep bi sıkılma  bunalma icinde olur 
(692 puan) tarafından
Bu şikayetlerin hepsi var ben de. Allah korusun inşallah
(709 puan) tarafından
Valla canim benim kaynanam ve annem saolsun benim yuvami yikmak icin elinden gelen herseyi yapiyor hatta dun wp de bi durum paylastim bununla ilgili bide kaynanam piskin piskin mesaj atıyor  oysaki ben lafi onlara soktum sukur evime almiyorum gitmiyorumda ama hep yazar kendi kendine acikcasi yillardir hep esimde bende bu tarz buyulere maruz kaldim evden ciktigim an mutlu deli dolu olan ben eve gelince bitkin bıkkın  oluyorum bu aralar yine biseyler yapmislar bi hocayla konustuk cozecem dedi yeminle biktim allahtan da korkmuyorlar
(692 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm senin için. Allah yardımcın olsun inşallah. İnsan annesine de güvenemeyecekse kime güvensin
(709 puan) tarafından
Hic kimseye once allah sonra kocam ve cocuklarim yeter bi kactane de cok deger verdigim arkadas  ortamim var inanki kafam okadar rahatki kimseyle ugrasmiyorum ama onlarda bi rahat dursa
(692 puan) tarafından
Yani neden ne istiyorlar senden? Sizi ayırmaya mı çalışıyorlar
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından

Birde bunu buldum 

image

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 107 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.

409,950 soru

12,325,892 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...