0 oy
179 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Merhabalar giydiğim sutyenlerden aşırı rahatsız hissediyorum. Doğum yaptım zayıfladım derken rahat edemez oldum. Rahat edebileceğim çok pahalı olmayan marka öneriniz var mı?

11 Cevaplar

0 oy
(13,947 puan) tarafından
bralet tarzı şeyler al. ben lcwdan aldım 300 oldu herhalde fiyatı ben aldığımda 240 tı sonra tekrar alacaktım 2 hafta içinde zam yiyince almamıştım 
-Reklam-
0 oy
(4,393 puan) tarafından

Bulursan bana da haber ver kız benim cicikler accık büyük de :blink:

0 oy
tarafından
Çok zor bir şey kendine rahat olan sütyen bulmak. Valla Allah hepimize yardımcı olsun. Pentiden alıyorum ben bayağı bayağı riskli mesele, denemeden aldığımız için ölçüler bazen tutmayabiliyor.

Sırt ölçünüzü, göğüs ölçünüzü ölçüp ona göre İnternetten 90B gibi kalıp çıkarın, sonra da dolgulu olmayanlardan bakın. Dolgulular sıkıntılıdır. Telli de olmasın. Pentide var.
0 oy
(3,853 puan) tarafından
LCW çok rahat sütyenler var ben aldım beğendim bide suwen marka var ama pahalı pentiden uzak dur üç tane reklamda çıkan hiç yok sütyenden aldım almaz olaydım bir dünya para süngerleri kayıp duruyor LCW daha kaliteli onun yanında
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Penti lotus çok iyi canım ve suwenin sütyenleri. Ama sen iyice yok gibi istiyorsan sporcu sütyeni kullanabilirsin toparlayıcı etkili olanlar da var
0 oy
(140 puan) tarafından
Nbb seamles cok guzel zaten giyince anlayacaksin ne demek istedigimi
0 oy
(140 puan) tarafından

image

cok    rahat 

0 oy
(1,084 puan) tarafından
Ben hiç anlamam bu sütyen işinden pıerre Cardin kullanıyordum şimdi penti lotus aldım o kadar rahat o kadar mukemmelkı anlatamam
0 oy
(5,576 puan) tarafından
Ben pentiden toparlayaci aldim rahatim ondan önce nbb markanın aldim hemen teli cikti elimde yıkamama ragmen daha once de pentiden almistim 3 yil kullanmistim bu aldıklarımda 3 yil gider herhalde :)
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Pahali ama penti nin yok gibi diye bir serisi var inanilmaz rahat dikissiz bir seri magaza da 700 tl internet magazasinda 560 tl ye geliyor cok uzun sure kullanirsiniz magazasinda gidip gormenizi tavsiye ederim
0 oy
(9,753 puan) tarafından
En son suwenden dort sütyeni 2 bin kusure aldım. Önerdikleri sütyenlerin yan kısımları acsyıp rahatsız etti. Çok iyi memnun kalırsınız dediler ama yanları katlandıgı için rahat edemiyorum onemlı olan cidden para değil sütyen beyaz eşya misali şans meselesi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
3 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esra1231 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 485 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Oykulku (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 402 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 395 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,641 soru

12,423,516 cevap

45,341 kullanıcı