0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (1,065 puan) tarafından
İsteyen gidecekmiş esim de bana sordu gidelim mi tabi eksik kalır miyiz gidelim dedim ne giysem ya bi de bebegim bezli değil lazimligini götürsem mi uzun sürer büyük ihtimalle akşamı bulur dönmemiz aksam değilse ikindi olsun tavsiyeleri alayım bakim 

2 Cevaplar

0 oy
(1,444 puan) tarafından
Bencede lazımlığı götür ben gidemem öyle yerlere ya bizede diyorlar hep ben gidemiyorum çünkü rahst edemiyorum kızımda rahat bırakmıyor 
(1,065 puan) tarafından
Ya biraz sosyalleşeyim istiyorum zaten gurbetteyim gittiğim yerler sayılı değişiklik olsun diyorum arkadaşla yapalım diyordum bi piknik bi denkleşemedik rahatlık açısından ben de öyle aham şaham rahat olmam tabi 2 yaşındaki çocukla ne kadar rahat olunur ki ama idare edicez neyseki herkesin çocuğu var bi biz değil
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
İçinde rahat hissettiğin şeyleri giy tabi ki piknik çünkü,  bebegin için de lazimlik götür orda yaptıracak yer olmayabilir hijyenik olmayabilir tuvalete yeni alistirdiysan yedek 4 5 tane götür ne olur ne olmaz bir de birseyler hazirlarsin ekstra bu kadar☺️
(1,065 puan) tarafından
1 Ay olmuştur işte iyice alıştı artık çişe de nadiren de olsa az bi unutsam o da unutabiliyor yedek iki tane alırım hem havanın durumu değişir diye lazimligi da götüreyim dediğin gibi bişeyler ne hazirlayimki orda hazir alınacak para bölüşülecekmiş gerek var mı ki
(1,706 puan) tarafından
E tamam o zaman canım alıştıysa sorun değil o zaman 2 3 tane olsun iç çamaşır ve şort ☺️ birseyler hazırlamayı da şu sebepten dedim hani hazirlanana kadar çocuklar acikabiliyor falan ya da insan acıkıyor önden biraz mideyi bastirsin diye çocuğunun sevdigi birsey olabilir kek ya da kurabiye gibi semaverde çay yaparsiniz falan hani yanında yenir diye dusundum☺️

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,027 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
56 cevap 2,996 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 172 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu

410,705 soru

12,357,635 cevap

41,159 kullanıcı

Kategoriler

...