0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (1,378 puan) tarafından
komşum tava yaptırıp göndermiş bende hep güzel birşey yapınca gönderirim yan komşum da normalde sevmem yani selamlaşmayız bile dün eşi geldi 3 kase aşure göndermiş hayret ettim bu ne alaka diye şimdi bende birşey yapıp vereyim diyorum apartmandaki herkese dağıtayım dedim iyiler komşularım  ama ben napsam şaşırdım kaldım eşimde sütlaç yap gönder dedi sizdende fikir alsam iyi olucak kızlar sizce neler yapabilirim?

4 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Islak kek tarzı biseyde olabilir 
(1,378 puan) tarafından
Sütlaç nasıl peki canım fırında üstüde kızarsa biraz
(5,328 puan) tarafından
Ben pek sevmem ondan tercih etmem . İyi fikir tabiki . Düşünmek yeter
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Sütlaç olabilir supangle olabilir tavuk göğsü olabilir kaseleri tek kullanımlık gondermediyse tabi, tek kullanımlık tabaklarda gonderdiyse birsey yollamaya gerek yok diye düşünüyorum öteki komşun için de bu yaptıklarından yollayabilirsin ya da sonraki gün dolma falan yaparsan gönderebilirsin 
(1,378 puan) tarafından
Yok tek kullanımlık göndermedi hatta kaseleri nasıl yapalım dedim getirirsiniz bi ara dedi tamam dedim kasenin içine sütlaç yapayım diyorum ya daha ağır yani aşurenin karşılığı olarak bide diğer komşuda etli yemek gönderdi ya daha iyi olmazmı canım
(1,522 puan) tarafından
Tabi Sütlaç daha iyi okur haklisin o zaman Sütlaç yaparsin kaselerde diğer komşunun tabağı da içinde Sütlaç yapmaya musaitse derin bir tabaksa ona da Sütlaç koyarsın güzelce tarçınla varsa file findikla falan süsler yollarsin ellerine saglik simdiden
(1,378 puan) tarafından
Ayy sağol çiçeğim çok teşekkür ederim
(1,522 puan) tarafından
Rica ederim canımmm❤️❤️
0 oy
(590 puan) tarafından
Gözleme olabilir, kek olabilir, mercimek köftesi olabilir 
(1,378 puan) tarafından
Evet o da mantıklı canım ya ama kaseyle gönderdi ya  eşim onu yapacagına sütlaö daha basit daha ağır dedi onu yarın yapıp göndericem canım
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Börek yada pişi yapıp dağıtabilirsin.
(1,378 puan) tarafından
Börekte diye düşündüm eşim onu yapacagına sütlaö daha basit daha ağır dedi onu yarın yapıp göndericem canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hasretzamani (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 219 göst.
5 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
7 cevap 213 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu