0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
2 yıldır konteynır kentte yaşıyoruz devlet 1 ay sonra cikartiyo ev bakın diyo ev kiraları 23 bin 18 15 bin benim eşim asgari ücret aliyo 2 çocuk var üstüne bide 5 aylık hamileyim hiç bı şekilde iki ailedende destek yok koca desen gece gündüz idda oynuyo ben ne yapayım nerelere gideyim yarbbim sokakta kalacaz umrunda deyil babasına ablallarina toz kondurmuyo babası bir gram destek vermiyo anlamiyo bosanalim dedim kendimi öldürürüm diyo bize bakamiyo bosanmiyoda bende ancak bosanirsam ailem arkamda olur ben ne yapacam ne ne 

6 Cevaplar

0 oy
(384 puan) tarafından
Allah hayırlı kapılar açsın karşına 
(3 puan) tarafından
Amin ama bı kapı yok çocukları alıp kaybolasim geliyo
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Bile bile lades demişsiniz. Allah yardımcınız olsun
(3 puan) tarafından
Arkadaşım nerden biliyosun ben spiralle hamile kaldım farkında bile değildim spirale guveniyodum ama kaymış insan kendini bile bile ateşe atmak isterim hangimiz bu şartta istiyerek çocuk yapar ki
0 oy
(4,444 puan) tarafından
2 çocuk var bir de üstüne 5 aylık hamilesiniz bunları bile bile neden yaptınız üçüncüyü çok ciddi korunmanız lazımdı işleriniz rayında gitmiyor demekki herkesin başına gelebilir bu zorluklar Allah yardımcınız olsun ama önce tedbir herzaman 
tarafından
Evet kesinlikle katılıyorum Büşra hanıma tabiki bizim haddimiz değil ama yinede böyle bir eşe ve geçim durumuna sahipseniz 3 çocuk neden onlara da yazık değil mi yine de hayat sizin
(3 puan) tarafından
Spiral vardı o kaymış isteyerek yapmadık olacağı varmış
0 oy
(13,358 puan) tarafından
Ah be canım büyük konuşmak istemiyorum ama konteynerde yaşıyorum zorluğunu biliyorum hiç kolay değil zaten iki tane varken üçe cesaret ettinki hemde böyle bir adama gelirim iyi tek kızım var devlet değil şirket konteynerindeyiz ona rağmen önümüz belli değil diye çocuğa cesaretim yok Allah hayırlı kapılar açsın 
(3 puan) tarafından
Spiralle hamile kaldim kaymış yoksa bende biliyorum bu şartlarda bile bile çocuk yapmamayi
(13,358 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun hangi ildesin
(3 puan) tarafından
Hataydayim arkadasim
(13,358 puan) tarafından
Bende aynı maalesef en kötü yerdeyiz
0 oy
(1,113 puan) tarafından

Canı veren Allah ama neden korunmadınız? Bu zor şartlarda çocuk yapmamayı tercih edebilirdiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah. Aileniz neden eşinizden ayrılmanızı istiyor? 

(3 puan) tarafından
Spiralle hamile kaldim kaymış farkında bile değildim yoksa bu şartlarda niye yapayım arkadaşlar ben delimiyim aklım yokmu
(1,113 puan) tarafından
Allah ol diyince oluyor işte. Hangi şehirdesiniz?
(3 puan) tarafından
Hataydayiz arkadasim
0 oy
(3,549 puan) tarafından
İddia dediğin şey bir nevi kumar öyle değil mi peki kumarbaz bir adama bu şekilde geçim sıkıntınız olmasına rağmen bu devirde asgari ücretle geçindiğini bilmene rağmen niye ikinci çocuğu yapıyorsun hayır anlamadığım şey korunma yöntemlerini mi bilmiyorsunuz biz bu şekilde sorunca suçlu oluyoruz Allah verdi oluyor Allah verdi ama o çocuklar nasıl geçinecekler nasıl yaşayacaklar bu ekonomik imkansızlıkta ve kumar oynayan bir babayla hiç mi düşünmüyorsunuz

İlgili sorular

Kategoriler

1,508,029 soru

24,613,976 cevap

364,226 kullanıcı

...