0 oy
63 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı online görüşebileceğim 

2 Cevaplar

0 oy
(12,609 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

armut. com dan bulabilirsin canım. instagramın varsa 1 tane önerebilirim

not: tiroidle ilgili bir sıkıntın varsa pna uygun bir diyetisyen önerebilirim. hashimatp tiroidi üzerine master yapmış, kan tahlillerine öenm veriyor 
(484 puan) tarafından
Melike Şahin var İstanbul'da bir çok yerde şubesi de var ben geçen sene 10 kilo verdim ama hedefime ulaşamadan diyeti bırakmak zorunda kaldım tavsiye ederim sizede
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Online diyetisyenler sizin kan degerlerinizi vucudunuzdaki yağ kas su oraninizi bilmediği için sağlıklı bir kilo verme sureciniz olmaz verseniz bile kalıcı olmaz en basiti bi tsh değerinize bakmaz kilo vermemenin altında yatan sebepleri araştırmadan diyet listesi verir ama belki tiroid hormonlarinizda sorun vardır ve veremiyorsunuzdur bunun yerine diyetisyen olduguna emin oldugunuz biriyle yuzyuze görüşün derim online olanlar bazen diyetisyen bile olmuyor o meslek adi altında insanlara hem zamandan hem maddiyatan kaybettiriyorlar, naçizane fikrim yine de siz bilirsiniz tabi ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iremxersoy (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 512 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 109 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baloglum. (394 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,828 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...