0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (326 puan) tarafından
Normalde bu güne kadar böyle bir şey başıma gelmedi temmuz 10 da oldum 7 gün sürüyor benimki tam duş aldım bitti derken bide 28 temmuzda oldum bugün 3. Günüm 

4 Cevaplar

0 oy
(4,796 puan) tarafından
İlk kez oluyorsa normal dedi bana doktor tabi ben 6 ay yaşadım bunu sonra da hamile kaldım o halde smear testi filan aldılar uzun sürünce benden bazı kadınlarda olabiliyormuş ama sürekli değilse önemli bir sorun yokmuş
(326 puan) tarafından
Valla canım bu zamana kadar bir şey yoktu bu ay böyle oldu eğer ilerki aylarda olursa bende mi doktora gideyim acaba aman ya hamile olmayayım rabbim isteyene versin benimkiler ikiz bir buçuk yaşında yeter bana
(4,796 puan) tarafından
Eğer bir sonraki ay yine aynı olursa doktora git birde korunmaya dikkat et ben zaten sürekli adet görüyorum yumurtlama zor olur diyordum baktım ki hamileyim
(326 puan) tarafından
Valla canım ben korunmuyorum eşim prezervatif ile korunuyor yine hamile kalır mıyım bilmiyorum ama spiral falan korkuyorum ilaçta kullanmak istemiyorum hamilelik döneminde çok fazla kullandım midem yara olmuştu çok zordu nasıl olacak bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Ay bende reglim biteli bi hafta oldu yine oldum ama ben ertesi günü kapi kullandım ondan olabilirmis bide 3 ay once dogum yaptım belki ondan da olabilir 
(4,796 puan) tarafından
Bebeğini emziriyor musun ertesi gün hapı emzirme döneminde riskli canım
(326 puan) tarafından
Ben yeni dogum yapmadım valla canım 2 yıl olacak hiç böyle olmadı bu ay böyle oldu arkadaşın da dediği gibi eğer emziriyorsan gamilelikte kullanılan ilaçtan kullan diğerleri sıkıntılı
(4,796 puan) tarafından
Tek seçenek prezervatif kalıyor canım ben adetim öyleyken hamile kaldım çünkü
(769 puan) tarafından
Aa hadi ya hic arastirmadim valla onu.emziriyorum
(4,796 puan) tarafından
Bir daha kullanmayın en az 24 saat emzirilmez ve sağım yapıp dökmeniz lazım bu süreçte
(769 puan) tarafından
Oyle yapayım teşekkürler hiç bilmiyordum aklimada gelmedi vallahi
0 oy
tarafından
Ben geçen sene hamile olduğum zaman olmuştu 
(326 puan) tarafından
Hadi ya valla benimki ikiz bebek hamile kalmam bir daha Allah'a büyük konuşmak gibi olmasın bana bunlar yeter bir dahaki ayda böyle olursa doktora giderim mecbur
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(5,517 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yılda bir denk geliyor ayin basinda oluyorum sonra ayin sonunda gene basliyor 

(326 puan) tarafından
Bilmiyorum valla ama benim hiç olmadı yani iki yıldır doğum yaptım ama ilk defa böyle oldu
(5,517 puan) tarafından
Benimde dogumdan sonra oldu canim
(5,517 puan) tarafından
En son ekimde boyle olmusim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 474 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.