0 oy
604 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (492 puan) tarafından
Anneler arkadaşım erkek bebeğe hamile,  haftası şuan 39+3 olcak yarın doğumu felan olmadı doktoruda 41 haftayı bekliyoruz demiş eğer doğum olmassa suni sancı ile başlatırız demiş aranızda bu kadar doğumu bekleyen oldumu gerçi normal diyorlar en geç 41 haftada doğum olur hem bebek daha çok gelişmiş olur 41 haftaya kadar bekleyeniniz oldumu acaba 

17 Cevaplar

0 oy
(3,088 puan) tarafından

En İyi Cevap
Çocuk kakasını yemezse iyidir 
(492 puan) tarafından
İnşallah yemez  arkadaşımın suyu felan gelmedi hayla
-Reklam-
+6 oy
(10,895 puan) tarafından
Konu ile alakası yok ama Allah rızası icin hayla demeyin içinde y harfi yok ki..birde miğde diyenler var sorunsalı diyenler güzelim Türkçe mahfoluyo..

Arkadaşında bian önce bir avazda doğurur İnsaAllah 
(10,895 puan) tarafından
Mizgin arkadaşı kurmak için sende sacmalamissin ben bilerek inşaAllah yazıyorum Allah yazısını öyle yazmayı seviyorum mahfoluyo kelimesine gelince f harfi ile v harfinin pek bir önemi yok bir farkta yok
Ama benim gıcık olduğum şey miğde yazanlar yada çocuk gibi hayla yazanlar sorunsalı yazanlar vs bir harfe ben takılmıyorum komple değişmesine lafım mesela bir yarine bi dese takilmam. Mahfoluyo ile mahvoldu gibi takilmam
(709 puan) tarafından
Kizlar yeter ya takilmayalim bukadar:)) durun sizin türkçenizi komple bozayim gizlar gi geçen  gun bi abaraya bindiydim orda goltugun usdunde bidene emniyet kameri varidi buğazima dolandi olecadim ya gi :)))hadi cikin isin icinden
(1,478 puan) tarafından
Türkçe yazım kuralindan bahsedip sonra kivirmani anlamadim ama beni ilgilendirmez shsjsjsj
Öncelikle uyardığın konu hakkında kendin kusursuz olmalısın ki başkasına bir şey diyebilesin. Ayrıca inşaAllah sen öyle yazmak isteyebilirsin bu senin problemin,  belki post sahibi de hala yazmak yerine hayla yazmak istediği için yazıyor  .d yani bazı şeyler gönlümüze göre değil de kuralına göre ya hani. Ha hayla yazması beni rahatsız etmedi ama başkasına doğru yaz derken yanlış yazanı da ben uyarmak isterim. V ile f harfinin çok farkı var , ikisi ayrı iki harf sonuçta :D
Herkesin eğitimi çok iyi olmayabilir, eksik kalmış olabilir.
Ha, birde kötü bir amaçla yazmadım, sen niye kuruldun bana bu kadar  ;)

nezire haklısın valla. İki hanek çaldık ağam, iş nerelere gidi hele (antep şivesi:D)
(10,895 puan) tarafından
Çok saçma yorum yapıyorsun lütfen yorum yazma yorumumun altına. Ben ordada yazdım bir harfin eksik yada fazla olmasına takılmıyorum senin gibi ben kelimenin değişmesine sinir oluyorum
(10,895 puan) tarafından
Kıvırmak nedir sen okudugunu anlamıyorsun ben kelimenin değişmesinden bahsediyorum sen harfin. Madem seni ilgilendirmiyo yorum yapmasaydin yorumumun altina
0 oy
(675 puan) tarafından
41+2 de oldu doğumum kendi sancım ile 
(492 puan) tarafından
Bakalm hayırlısı sağlıkla doğsun minikler
0 oy
(8,623 puan) tarafından
Kardeşim 41 de sezeryan oldu 
(492 puan) tarafından
İnşallah benm arkadaşımda olmaz bebegn duruma göre sezeryan karar veriliyor
(8,623 puan) tarafından
Niye inşallah olmazki sağlıklı olsunlar ha normal ha sezeryan ne fark eder
(492 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar evet o önemli ama normal doğum daha iyi hem kizida var çabuk toparlanir o yüzden inşallah sezeryan olmaz dedm ama nasip Allah bilir
(4,592 puan) tarafından
Sezeryan olursa da cok sansli sizin gibi pnu dusunen bir arkadasi var o toparlanana kadar destek olacaginizdan eminim saglikla dogmasini istediginizede eminim..
(492 puan) tarafından
Tabikide destek olurum elimden gelse er insana yaparm sağlıklı doğsunda bütün çocuklar sağ Salim doğsunlar , anca ben yanına giderek destek olurum  çocuğum var hiç durmuyor çok hareketli bensiz duramaz 1,5 yaşinda uzakdan destek olurum anca bide ihtiyacı vardı bebek ürünlerine bende lazım olmayanları kendisine verdim Allah hayırlısını nasip etsin
0 oy
(205 puan) tarafından
Bende doğurmadım 41.haftamda suni sancı ile doğum yaptım bir sıkıntımda olmadı
(492 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(21,334 puan) tarafından
40+4 ye suni sancıyla doğdu kızım. Doğmadı bı türlü. Doktor daha fazla beklemedi 
(492 puan) tarafından
Bence gelisiyorlsr ozaman kadar
(3,770 puan) tarafından
Senin o kadar olmuş muydu. Talha kaçıncı haftada gelmişti
(21,334 puan) tarafından
Talha 39 da suyum bittiği için doğdu. O da suni sancıyla doğdu. Kızım da. Kızım da dogmayinca mecbur o da suni sancıyla doğdu işte.
(21,334 puan) tarafından
Prens efe kızım geç doğduğu halde 2970 kg doğdu. O kadar da çok gelişmemiş yani
(492 puan) tarafından
Linkin, Sağlık mi şuan kiziniz öyleyse gerisi önemli değil
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Biri 40+2

Biri 40+0
(492 puan) tarafından
Teşekkür ederm
0 oy
tarafından
Oğluma hamileyken hastane de bı bayanla tanışmıştım 43 haftalikti hala sorun yok diyip göndermişlerdi..
(492 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
39+3 gayet normal 
(492 puan) tarafından
Çok saol
0 oy
(2,332 puan) tarafından
42 haftada suni sancı ile doğurdum ilk oğlumu 2. De 41+4 de doğdu 
(492 puan) tarafından
Ozaman normal doğurur arkadaşımda artk
(2,332 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben 41.hafta da sezeryan oldum baktilar gelecegi yok alalim artik dediler 
(492 puan) tarafından
Hayırlısı sağlıklı olsunlarda
0 oy
(14,961 puan) tarafından
39+6 yim bende yarin 40 oluyorum doktor 41 dedi bana da gelmezse suniyle baslatirim dedi :( 
(492 puan) tarafından
Hayırlısiyla doğsun inşallah:(
(14,961 puan) tarafından
amin Allah arkadasini da bi avazda kurtarsin
(492 puan) tarafından
İnşallah amin
0 oy
(18,211 puan) tarafından
Ben tam 40 hafta doldu doğum oldu daha 40 haftasi dolmamış canm vakti var daha 
(492 puan) tarafından
İlk çocuğu erken doğmuştu vakfı varsa iyi ozaman cnm
0 oy
(5,451 puan) tarafından
En yakın arkadaşım Amerika'da 41+6 da doğum yaptı. bu arada hayla değil HALA. Güzel Türkçemize dikkat edelim. 
(492 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,607 puan) tarafından
41+1 de doğum yaptım ben 3. Doğumumdu şunu sancı ıle doğuma girdim
(492 puan) tarafından
Bende erkek bebeğe hamileydim oğlum şuan 1,5 yaşinda bende 39+1 de doğurdum
0 oy
(5,097 puan) tarafından
Cocugun gelisimine bakilmali. Mesela iriyse 41 haftada cok zor bir dogum olur veya mecbur sezaryen olur. Doktor iri gormediyse beklenir dediyse beklenebilir. Bu arada bol yuruyus hic durmaksizin ev isi ozellikle egilerek yer silsin. Yani sakinmasin kendini. Acilmasi biraz olsa destekle dogurur. Yoksa direk suni sanci ile zor olabilir. Benim iki dogumumda da acilmam vardi biraz destekle kisa surede dogurdum gun icinde.
(492 puan) tarafından
Tamam cnm saol söylerim arkadaşıma valla bende doğum yaparken son anda açılmam yokdu merdiven indim cikdim bacaklarımı gerdim açılmam oldu 2 öncede iyi yürümüşdum
0 oy
(493 puan) tarafından
erkek bebeğim var 6 aylık, benimde 40 haftaya kadar bekledik olmadı 41. Haftaya girince doktor doğumu başlattı 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 807 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 739 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 464 göst.