0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sizce de öyle mi? 6 yaşındaki oğlum akşama kadar 1 saniye susmaz. Sabah 7 de başlar. Akşam 10 a kadar. Hep soru sorar. Hep biseler anlatır. 

Sizce neden? Basım catliyor akşama kadar cevap vereceğim dinleyeceğim diye. Sizinkiler de öyle mi?

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Postum üste çıksın 

-Reklam-
+1 oy
(13,430 puan) tarafından

konuşma zeka belirmez. bazısı sadece konuşur, konuşmayı sever sadece.

çok konuşuyor diye ileri zeka diyemeyiz geri zeka da diyemeyiz. 
0 oy
(840 puan) tarafından
sanmıyorum akside olabilir
tarafından
İnşallah dediğim gibidir :D
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim iki numarada çok konuşurdu çocuk doktoruna sordum artık dayanamadım maşallah kafa zehir demişti kızımda doktora ondan annem beni anlamıyor demişti daha 5 yaşındaydı ben şok
0 oy
(4,236 puan) tarafından

Benim kaynanam yatana kadar hiç susmaz artık akşam olsa da odama bı cekilsem derim  okuma yazması yok ama kafa zehir suya götürür susuz getirir cinsten oğlumda onun gibi çene bı tane susmaz inşallah babaannesi gibi zekası olur :D

0 oy
tarafından
19 aylık hiç susmuyor bilmiyorum artık 
(310 puan) tarafından
Normal sohbet mi ediyor ne güzel darısı bize
tarafından
Yani sayılır hjhjhjhj balı balı balı der Gali Gali Gali der akşama kadar bıcır bıcır konuşur bazı kelimeleri anlaşılır bazıları değil mesela bunu kim attı deriz ben der çoraplarını gösteririz kimin diue benimmm der
(310 puan) tarafından
He anladım benim oğlum da 18 aylık öyle soru sorar aynı soruyo belki on kez belki yüz kez sorar anlatırım bida bazen sıkılıyorum :)
tarafından
Suanlik tek değilim eve gidince ne olacak bilmiyorum
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Yani inşallah öyledir ama o zeki olacaksa ben beynimi kaybettim 3 yaşinda 1 dakika susmuyor :))) 
(7,321 puan) tarafından
Maşallah okula kadar devam ediyoruz biz bu çeneyle :))) birazcıkta anaokulda kafa ütülesinler.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Merak çağı. Normal her şeyi merak ediyor. Yeni bilgiler yüklüyor. Sizin doğru ve onun anlayabileceği şekilde cevaplar verirseniz hafızasında yer edip zeki olmaya doğru gidebilir. Zekiliği sizin elinizde. Ne kadar doğru bilgi depolarsa onun yararına. Benim yiğenim öyleydi okullarda sınav yapıp kendi bünyesine almak isteyen çok fazla eğitim kurumu vardı. Hatta bitanesinde aktif eğitim görüyordu. Sadece sınav ile seçilmiş çocuklar vardı. Ama ergenlikte bilgisayarla tanıştı sonrası yok çocukta. Şu an okulu bırakmayı düşünüyor.
0 oy
(528 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum zeka ile ilgisi varmı bnm kızda susmuyorr asla yorulmuyorda zorla uyutuyorum 16 aylık,
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ayy b nde diyorum benm kız çok konuşuyor normalde konuşmayan ben kızım bir dk susmaz vede ona bakmam gerek bakmadan kızıyor bana bak beni dinle hee tamam desende kabul etmiyor sorularına uzun cvp verecem ancak günüm bitiyor
0 oy
(395 puan) tarafından
Çok konuşan bir çocuktum zeki miyim bilmem ama öyle derler :D bebişim daha küçük deneyimledim :D
0 oy
(11,582 puan) tarafından
Benim kızda 4 yaşında hiç susmaz hiiiç ama çatlafım vallahi 
0 oy
(124 puan) tarafından
Benim 5 yasindaki oglum da boyle ya suan kafam catlio misafirimiz vardi yeni uyudu :D birde dinlemeyim cevap vermeyim sen beni sevmiyorsun die trip atio :D oglum mesaj yaziyorum arkadasla konusuyorum cevap vercem yok 
0 oy
(4,549 puan) tarafından
 Neden sürekli çocuklarının zekasına takıksın? Yani çocuktur bu elbette hareketli de olacak, merak ettiği için soru da soracak. Her hareketinden bir zeka belirtisi yakalamaya çalışıyorsun sanki. Rahat bırak çocuğu, zekiyse zaten başarısıyla belli edecektir. Çocuğu yıpratacaksın bu takıntıyla resmen.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
7 cevap 189 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 301 göst.
0 oy
16 cevap 402 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,054 soru