0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde (76 puan) tarafından

kızlar 18 yaşında görücü usulü kendimden 15 yas büyük biriyle evlendim bes yil evli kaldik narsist ve ruh hastasiydi bana çok kötülük yapti aldatma siddet bunlarin üst seviyesinde ruh hastaligi derecesinde seyler neyse uc yıl oncede ayrıldık sonra hayatima biri girdi benm önceden hiç sevgilim olmamisti bn 27 yaşındayım karşı tarafta 27 yaşında yani benm sevgilim çok iyi anlasiyorduk ufak tefek kavgalarimiz oluyordu merhametine ve bana olan sevgisinede inaniyordum bana sürekli evlenelim diyordu seninle evlenmek istiyorum diyordu bu yakinlarda evlenelim diyordu beni cok seviyormuş iste bunun 9 ay sonra gitmesi gereken bir görev vardi kendisi asker sinir disina gidecek ti dokuz ay sonra bir kaç gün önce bir tartisma yasadik gidip gorevini one aldirmis bir ay sonra gidecek bana gitmeden nisan yapariz yada evleniriz diyordu önümüzde dokuz ay var diyordu bir ay sonra sekiz ayligina sinir dışına göreve gidecek cok üzüldüm resmen beni kandirdi 

ben illa evlenmek istemiyordum zaten çok erken buluyordum evliligi ama kendisi söylüyordu simdi bana hic birsey demeden boyle yapmasi cok zoruma gitti cok üzüldüm:( 

5 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Konuşmuyor musunuz ona sorsan neden yaptığını 
(76 puan) tarafından
bu sekilde olmasi gerekiyordu dedi
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Tartistiginiz için sinrilenip öyle yapmış olabilir 
(76 puan) tarafından
bn çok üzüldüm ama ona orda Allah korusun birşey olsa bn kendimi çok suclu hissederim
0 oy
tarafından
Valla bır kere ağzın yanmış bacım sana en buyık tavsiyem kımse ıcın kendinden ödün verme bu saatten sonra hıcte üzülme öne mı aldırmıs aldırsın gıdıyor mu defolsun gıtsın sen mı dedın aldır dıye yoooo, bırak yaptıgının bedelini kendi odesın şayet gerçekten gidecekse ve gerçekten sevıyorsa gıder gelır sonrasında yaparsınız söz vs neyse artık belkı de hayırlısı böyledır çok takılma akışına bırak ama sakın ay benım yüzümden oldu öne aldırdı dıyerek bu 1 ay ıcınde birşeyler için acele etme
tarafından
O zaman dedıgım gibi yap canım zamana bırak sakın suclu hissedip acele etme sakın sakın sakın dıyorum bu bır ayın ıcınde bırsey yapma
(76 puan) tarafından
zaten oyle düşünüyorum nisanlandik diyelimki ve beni terk etti cok rezil olurum zaten bir evlilik geçirdim dostumdan fazla düşmanım var
tarafından
Yok canım elalem ne der kafasından çık sen kendını düşün önce milletin ne dediği umrunda olmamalı kendın icon yaşa hayatını lütfen
Senı kımsenın üzmesine ızın verme akıllı oyna bu oyunu duygular evet insanı alt üst edıyor ama mantığını hıcbır zaman devre dısı bırakma inan bana bırınden darbe yemek bınu atlatmak çok zor bır kere tecrübe etmıssın birdaha yaşamamak ıcın gozunu aç
(76 puan) tarafından
doğru cok haklisin ama bn kendime ne kadar duvarlar örsemde o bütün bu duvarlari yikti yeniden birine inanmami sagladi bni alip goklere cikardi umut verdi simdide böyle yüz üstü birakip gidecek cok üzüldüm duygusal olarak yiprandim korktuğum seyde yeniden toparlanabilirmiyim bu cok zaman alir benim için
tarafından
Sakın ol kendını yıpratma dunyanın sonu degıl senden onemlı degıl o kım ya? Daha dün hayatına gıren biri sen baya egoıst ve burnu havada olmak zorundasın artık hata şansın yok sağlam adımlar at kendını salma üzme kımse ıcın lütfen
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Ben olsam bosanmisken ikinciyi istemem bekar devam ederim hayatıma, masallardaki gibi evlilik herkese nasip olmuyor 
(76 puan) tarafından
haklisin ama bni yadirgama bn küçük yasta evlendim hep mutlu ciftlere uzaktan baktim imrendim mutlu evliliklerde var görüyorum cevremde cok hevesleniyorum benimde olsun cok isterdim ama kaderim mi yok sansimmi yok lanetlimiyim bilmiyorum
(1,699 puan) tarafından
Anlıyorum seni tabi ki canım kinamadim asla, senin yaşadıklarını yasamadigim için senin gibi dusunemem daha yasin çok genç mutlu bir evlilik istemen normal.cocugun görevi böyle erkene çekmesi için büyük bir tartışma yaşamış olmanız lazım soğumuş olması lazım yani.ya da sana blöf yapiyordur gideceğim diye bilemem.hakkinizda hayırlısı olsun nasipse gelir yemenden
(76 puan) tarafından
blöf yapmiyor evraklari bana gosterdi tartisirken birbirimizi engelledik ve ben cok agladim oda seni aglatacagima bn ölseydim daha iyidi dedi çözüm olarakta bunu bulmuş eger ben gitmezsem ayrılacagiz kavga edecegiz dedi
(1,699 puan) tarafından
Yani gitme nedeni biraz uzaklaşmak mi, yine de sana sormadan yapması hoş olmamış tabi ki.niyetini bilemiyorum inşallah hakkında en hayırlısı olur
(76 puan) tarafından
zaten işinden dolayi ayda birkez ancak görüşebiliyorduk uzaklasmak istedigini soylese ben uzaklaşırdim zaten bu sekilde olmasi beni cok daha fazla üzdü
0 oy
(4,457 puan) tarafından
Diğer postun da da demiştim aşk evet güzel ama senin ikinci evliliğin olacak mantığın  ön planda olsun kalbini arada kenara çekip  aklını kullan diye işte bu yüzden demiştim  
(76 puan) tarafından
evet anlıyorum anlik bir sinirle beni böyle yüz üstü birakip giden biri evlenincede aynısını yapmayacaginin garantisi yok
(4,457 puan) tarafından
Belki de evlenmek istemiyor o evlenelim falanlar belki de göz boyamak için seni kullanmak için iyi düşün iyi taşın çok iyi gözlemle
(76 puan) tarafından
kendisi sürekli beni darliyordu illa evlenelim illa evlenelim düğün falan istemiyorum dedim hayir düğünümüz olacak neden olmasin falan diyordu ben hep bekle erken daha vaktimiz var diyordum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 547 göst.
14 Aralık 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.