0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Eşimle satış yapıcaz hangi site hangi ürün önerirsiniz

4 Cevaplar

0 oy
(8,967 puan) tarafından
Bence çelik takı☺çoğu kişide alıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıyafet.  Krem maske 
0 oy
(159 puan) tarafından
Internet ortamı olarak bilemem ama ben network işindeyim ve homm bitkisel ile çalışıyorum. Eğer esinle beraber yapacaksanız daha iyi kârınız olur.Eşin arkadaslarina tavsiye eder sen kendi çevrene 
(208 puan) tarafından
:ddddddd
(159 puan) tarafından
Yorumunu anlamadım cnm ama karı koca çalışarak ciddi kar yapan tanıdıklarım var
0 oy
(6,764 puan) tarafından

senin kapasitene bagli. millet kullanilmis giyilmis ikinci el don bile satabiliyor. annemin arkadasi bizt diye overlok cekerek lastige kumas geciriyo toka yapiyor. on saniyelik is bir tokati dikmesi. on dakikada da yirtilacak sokulecek uyduruklukta. ama satiyor kadin. penyeden kilot dikip satiyor:)  pazardan aldigi dôkuntu kumaslardan uyduruk kaydirik biseler dikiyor satiyor. annem de metre isi kaliteli kumas alir dökuntu kumas sevmez uyduruk naylon sevmez pamuklu kaliteli kumas alir. dikisi az hata olsa usenmeden söker duzeltir. hazir kiyafetlerden cok daha muntazam diker eder ama satmayi beceremiyoruz.:))o kadin bahcesinden topladigi kirazlari bile int de satabiliyor nasi beceriyor agzimiz acik kaliyo gercekten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Serapse (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 370 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kankam (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kankam (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,714 soru

23,654,423 cevap

308,654 kullanıcı

...