0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
...Sildim soruyu hanımlarrr.......

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yorumlarından belli oluyor silmende
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Ne içiyo esrar mı uyuşturucu mu
(1,055 puan) tarafından
Senin kardeşin polis olsaydı hakim neden olamadı derlerdi insanoğlu susmaz be bacım anlıyorum seni hemde çok benzeri durum bizde de var kardeş değil sadece tanıdık ama insan ne yapacağını şaşıyor anlıyorum o çocuk için 1 gün 1 gündür ha metamfetamin içiyorsa ve 5 yıl boyunca sürekli onu içerse zaten ölüyor Allâh korusun
tarafından
Onu içmiyor çünkü sadece içti zaman gülüyor umursamıyor ve konuşamıyor sallanıp duruyor ayakta sendeliyor ama karşına geç her hakareti yap gülüyor demin konuştum kızdım sadece bana bakıp gülüyor bilmiyorum Allah'ım kalbine hidayet versin ama artık böyle duramayiz elimizden kayıp gidicek birilerinin başını yemeden Rabbim kurtarsın
(1,055 puan) tarafından
Âmin canım gönülden aminnnnn
tarafından
Allah razı olsunn
(1,055 puan) tarafından
Cümlemizden canım benim
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım, tedavi için hastaneye yatması lazım.maalesef madde kullanıcıları tedaviyi kabul edebilen iyileşmek isteyen hastalar olmuyorlar çok zor bir süreç.su illetten insanlar kurtulamıyor kökünü kurutmuyorlar Allah kimsenin başına vermesin sizi de inşallah ferahliga cikarsin
tarafından
Çalışıyor jandarma da görevli içine bakıyor temizliğine vs
tarafından
Guvendimiz lafı geçen insanlar var ama artık onları da dinlemiyor konuştuk ben baş gelemiyorum konuşuyorum sizin haberiniz yok diyolar onları da dinlemiyormus bağlantısını kesmiş
(1,706 puan) tarafından
Eve ambulansla polis çağırıp o şekilde hastaneye yatiranlar var ama çok dikkatli olunması lazım kendine ve çevresindekilere zarar vermeyecek şekilde götürülmesi lazım.kendini balkondan camdan atabilir o sırada Allah korusun seni korkutmak istemiyorum eğer düşünmek zorunda kalırsanız bu seçeneği önlemini alın diye söylüyorum, eve ambulans gelince uykusunda olursa hemşire sakinleştirici iğne vurabilir götürmeden önce vs vs.hicbir yardımım dokunamaz sana biliyorum canım ama bu uyuşturucu meselesi beni çok üzüyor gerçekten bildiklerimi yazdım Allah yardımcınız olsun
tarafından
Peki nasıl olacak yani polisi arayıp gelin alın mi diyecez nasıl götürecekler tedavi için napilir
(1,055 puan) tarafından
Birey 18 yaş üstü olduğu için zorla götürülemez götürülse bile hastaneden elini kolunu sallayarak çıkar
0 oy
(4,894 puan) tarafından
Annenize babanıza çok üzüldüm onkadar kötü haberler okuyoruz ki uyuşturucu içince ailesine zarar verenleri falan Allah korusun tek çözüm tedavi 
tarafından
Annem babam artık odandan çıkma diyolar kardeşime o halini görmemek için bende öyle oldum ve bugün ilk defa gördüm içim sızladı napacam bilmiyorum böyle durmak istemiyorum artık 1 senedir duruyoruz zateb
0 oy
(14,898 puan) tarafından
baban yok mu ? veya abi ailede bi erkek kirsinlar kolunu bacagini yatirin yataga kalkamasin anca oyle birakir 
(14,898 puan) tarafından
utanacak bi durum yok ortada daha kptuye gitmesini istemiyorsaniz ya amateme gotureceksiniz ki anlattigina gore razi olmaz gitmeye ya da yatiracaksiniz
tarafından
Kolu bacağı kırılsa sence anlar mı bilmiyorum sizi tanimiyorum ama sizden bisiler duymak istiyorum çok çaresizim
(14,898 puan) tarafından
anlayacak mecbur hem icmeyince kendine de gelir yani en kisa cozum bu ama tedavi olmayi kabul ederse cok daha iyi olurb
tarafından
Rabbim kalbine hidayet versin bilmiyorum hiç bişey napacami da bilmiyorum da
tarafından
Yok öyle de olmuyor kuzenimin babası ayağını kırdı zincire bağladılar evli barkli çocuğu köpek muamelesi gördü neler yaşadı yaşatti ailesine ama yine aynı çok zor ya
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Kendi kabullenmedigi sürece siz hiç bir şey yapamazsınız. Allah yardımcınız olsun.
tarafından
Allah razı olsun aminn ama böyle de insan eriyor bitiyor Rabbim yardım etsin
0 oy
(5,455 puan) tarafından
İhbar edin kuzum belki korkar. Satıcı değilse ceza almaz. Kendinin kullanmasının cezası yok ama belki korkutur
(5,455 puan) tarafından
Şimdi kız kardeşimle konuştum avukat. Abla madde içtiğine dair ihbar gelir ve ispatlanırsa zorunlu tedaviye gönderiyorlar dedi
tarafından
Biz ihbar etsek geliyolar mi yani polis uğraşır mi zor çıkarsa bile
tarafından
25 yaşında yani ben gelmem derse bile yani
(5,455 puan) tarafından
Gelmem falan durumu yok. Enseleyip götürüyorlar. Yine de bir avukata daha danış derim. Yani benimki net konuştu ama eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım
tarafından
Hastaneden kendi rızasıyla çıkabilir mi acaba yoksa bırakana kadar salmiyolar mi kardesiniz avukat mi
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Hoc bisi yapamazsiniz asla ama asla kabul etmiyorlar.ve ekstra sikirli oluyorlar gozlero karardimj orda durmamaniz gerekiyor.abimin yuvasi yikildi buyuzden naparsanz yapin nafileki benm abim hastaneyede yatti ama ciktginda tekrar devam etti.
tarafından
Sonu ne peki bunların ben anlamıyorum ve çok üzülüyorum yani napacaz nasıl bir illet buda böyle etkisi altına alıyor
(2,693 puan) tarafından
Valla canm 2kizi var ama adamin gozu gormuyor o illet yuzunden malesef.cezaevine girdi cikti mahkeme hala devam ediyor buyuk ihtimalde 12sene falan yicek belli yani ama yok yani hoc bir sekilde birakmiyor annem babam biz neler yaptik asla gozu gormuyor.en son babam evlatliktan reddedti artik cunku bizj rezil etmeye basladi elinde para yoksa borc aliyo ediyo alip kullaniyor cocuklrini karisini ihmal ediyor ki daha neler neler hastaneyesw yatti hicbir ise yaramadi kendj istemedgi surece biraktiramazsniz kendisnn istemesi lazim.suan abim bosaniyor babam eve almiyor reddtti ama ona ragmen hala birakmiyor birakmam diyor.anlamadim gitti
tarafından
Çok yazık çok kaç senedir kullanıyor kullanırken mi evlenmişti evlilik demi iyi gelmedi
0 oy
tarafından
malesef yorumlarda yazılanlar gibi kafada bitirmedikçe hangi çözümü denerseniz deneyin bir sonuç alamazsınız. ortam değişikliği, özellikle bulunduğu şehirdeki arkadaşlıkları bırakacak. manevi olarak ilahi bir yardım gelirse düzelmesi çok çok kolay olur. 10-15 yıl kullanıp islama, dine yönelen kişilerin şu an maşaAllah yıllardır düzeldiklerini biliyorum. 

cezaevine girmesi en azından 5-6 ay yatması onun açısından (beynini kullanıp düşünebilmesi açısından) iyi olabilir. 

kısacası Allahtan ümit kesilmez. en yakın vakitte bu illetten herkesi kurtarsın. 
tarafından
Aminn inşallah yer gök dua biz duadan başka bişi yapamıyoruz zem zem suları icirdik dua okuttuk o suları gizli gizli icirdik odasına sirkeler döktük neler yaptık ama yok
tarafından
Munafikun süresini 21 gün  yatsı ezanından sonra okuyup 21 gün boyunca kenara 1 ekmek parası olur bir ufak miktar sadaka koyup en son o parayı birine sadaka vermeniz lazım munafikunu kardesinizin kötü alışkanlığı icin okucaksinjz
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bilmiyorum farkında mısınız ama anne ve baban tehlike altında o evde.kardesinizi o odadan cikarmayarak ve başkaları duymasın diye eve misafir almak istemiyorsunuz ama çok yanlış ona kötülük ediyorsunuz .gözü döndüğünde ailene neler yapar canları tehlikede o evde.bence amatemi arayın yada yüzyüze görüşün nasıl yol izlemeniz gerektiğini anlatsın tedavi olsun .olmuyorsa da yatirsinlar .cevreyede zarar verebiliyorlar .başkalarının hayatını tehlikeye atmayın.daha fazla uzulmeden bı an önce yatirtin hastaneye.
tarafından
Hepsinin farkındayım farkındayız ama inan yasayaman bilmez bu durumu bende dışardan herkese bişey diyodum ta ki başımıza gelene kadar keşke sadece konuşup edilse sinirlendin de inanın öyle böyle olmuyor yatirsinlar ama nasıl olacak hiç bilmiyorum ki polis icicyle uğraşiyor mu götürüyor mu bilmiyorum yasadmiz yer küçük ve bu illet öyle pis ki herkes de var
(2,546 puan) tarafından
Ben empati yaparak konuştum.Allah hiçbir gencimize evladımıza bunu yaşatmasın ama her geçen gun gençliği gidiyor odada bütün gün iyice delirmez mi insan.alo 191 i bir ara bilgi al canım.sizin iyiliginiz için konuşuyorum yanlış anlasildim ama bu iş beklemeye gelmez bir sene olmuş diyorsun
tarafından
Çalışıyor jandarma da birsuru jandarma arkadaşı var onlar da biliyodur eminim ictini evet haklısın ben yanlış anlamadım estağfurullah ama çok çaresizim inan ki iyi bişey duymak için çabalıyorum galiba bende artık beklememk gerekiyor haklısın 191 neki ne diyecem hiç duymadım da
(2,546 puan) tarafından
Uyuşturucu ile mücadele hatti
(2,546 puan) tarafından
Kim biliyorsa biliyor boşver canim belki içlerinden biri kullanıyordu belli olmaz yani polisin içine de ajanlar giriyor askerinde jandarmanın da yani bu iş Heryerde dönebilir.sen onunla ilgilenme acilen anne babanın iyiliği için ve abinin iyiliği için harekete geçme zamanı .Rabbim inşallah tez zamnda kurtulmayı nasip etsin.gerckten uzuluyorim ben .İstanbul'da yaşadığım semtte gencecik çocuklar satıyordu gizliden aradım isimsiz olarak polisi anında gelip topladılar alayını.hicbir çocuk bulaşmasın hiçbir anne baba ağlamasın inşallah.biz üzerimize düşeni yapalım rabbim yanınızda olur canim
tarafından
Gerçekten öyle Allah razı olsun yarın ilk isim arayıp konuşmak olacak bakalım ne diyecekler napacam bilmiyorum ama Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin
(2,546 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda kurtarsın.ara canim bı yol gösterirler mutlaka durumunu da belirt aniden gitmesinler evde ailen olmasın tedbir alırlar inşallah sessiz sedasız hallolur.ah bu çevre yokmu kinar gözüyle bakanlar .sanki onların başına gelmicek gibi davranıp yadirgayanlar da kendilerine dokunmayacak gibi yasamasinlar herkesin başına gelebilir herkes hata yapabilir siz utanmayiin onlar dedikodularına bogulurlar merak etme .haber ver yarın canim merak ederim
tarafından
Artık ona göz yumucaz kim ne konuşursa konuşsun tek ailem kardeşim iyi olsunda gerekirse herkesten vazgeçer kafa tutarım inşallah hayırlı haberlerle gelirim inşallah tek umudum bu birde bişey sorucam aradım zaman bilgi alacam konusucam hani hemen adres alıp eve gitmezler demi çünkü o riskli ben konuşmak istiyorum nasıl bı yol izleyim önce onu konusayim o şekilde oluyor mu
(2,546 puan) tarafından
Tabiki canim sadece bilgi alacaksın durumunu belirt evde ailem var onlarla konuscam falan de  habersiz gelmezler .baskınlık bı durum yok bu sonuçta bağımlılık ve ailesi haber veriyor .satıcı değil bişey değil ama jandarmayı karıştırma canim orda çalıştığını falan.
tarafından
Yok yok ben sadece konuşup napmam gerektini vs soruyum onlar da yardımcı olurlar inşallah
(2,546 puan) tarafından
Merak etme canim devletimiz varolsun ilgilenirler tabiki
tarafından
İnşallah kimin duasi kabul olur bilinmez dua edermisin hayırlısı olsun inşallahh
(2,546 puan) tarafından
Ederim tabiki canim
tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim ilgilenip yazdın için Allah'a emanet ol hayırlı gecelerin olsun
0 oy
tarafından
Amcam ve kuzenim var malesef hiç iç açıcı şeyler söyleyemem ikisi de senelerdir bırakmadı ikisi de evli amcamın beş çocuğu var Allah ailelerine yardım etsin çünkü çok çok zor şeyler yaşanıyor sürekli 
tarafından
Tedavi oldular mi yani hiç bırakmak istediler mi ne bilim çevrelerindeki insanlar napıyor nasıl yol izliyolar
tarafından
Kaç kere hastaneye yattılar canım orda da bı şekilde buluyorlar inan amcam vuruldu bu yüzden kaç şehir değişti ortam değişti ama gittiği yerde de buldu kuzenim nerelere gitti ailesi ciddi zengin eli kolu uzun ama olmadı yok malesef çok zor cidden bitmiyor Allah çoluk çocuğumuzu korusun Allah'ım sizlere yardım etsin
tarafından
Amin cümlemize inşallah Rabbim hepimizin kalbine ferahlık versin

İlgili bir soru bulunamadı

411,562 soru

12,389,600 cevap

43,717 kullanıcı

Kategoriler

...